Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Egy GTX 1080Ti Founder's...

Egy GTX 1080Ti Founder's Edition-re hol lehet szerintetek venni alternatív hűtést, mert így felmegy 75 fölötti értékre (linkeket hozzászólásba)?

Figyelt kérdés
Köszi előre is!!!
2021. jan. 7. 01:42
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Update: Játékok alatt is felmegy 83 fokra, félek ,hogy valami tönkremegy rajta ha így használom :S
2021. jan. 8. 12:26
 12/17 anonim ***** válasza:
Az enyém (2+4+5-ös vagyok) leszabályoz ekkora hőmérsékleten, hogy ne menjen tönkre. Szerintem a tied is megteszi ezt, de az való igaz, hogy kicsit sok a 80 feletti huzamosabb érték.
2021. jan. 8. 12:28
 13/17 A kérdező kommentje:
Ez Founder's Edition, nem tudom van-e ilyen szabályzás, esetleg van ennek a szabályzásnak valami speckó neve is, rákeresnék?
2021. jan. 8. 12:56
 14/17 anonim ***** válasza:

Minden videókártyában kell lennie ilyen leszabályzásnak, ami ha annyira túlmelegedne, hogy már károsodna a kártya akkor kékhalált okoz a gépen. A processzorokban is van ilyen. A 1080 ti-k 105 fokon okozzák ezt azt internet szerint.

Nem tudom a pontos nevét, de az "overheat", illetve a "max temp" kulcsszavakkal lehet keresgélni

2021. jan. 8. 14:18
 15/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm, már néztm hozzá hűtést is de eddig nem találtam ,csak 22-ért amit drágállok Arctic Accelero IV az, de szerelése sem egyszerű...
2021. jan. 8. 14:49
 16/17 anonim ***** válasza:
De újrapasztázás már megvolt?
2021. jan. 8. 22:14
 17/17 anonim ***** válasza:

De ne írj privátot. Ott segítek. Legutolsó infód szerint még nem folt újrapasztázva.

Amíg ezt nem teszed meg, illetve nem lősz be egy jó ventilátorprofilt, addig felesleges másik hűtésen gondolkodni. Ezt kell helyrehozni.

Ha más nem, akkor a hőcsövekben kell újra feltöltetni a gázt. Olcsóbb, mint másik hűtést venni.

2021. jan. 8. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!