Ha feltelepítem a VGA driverét akkor utána nagyjából 1 perc múlva lefagy a képernyő majd fekete lesz?
Ezek után csak újraindítani tudom a gépet manuálisan de a hiba utána is előjön 1-2 perc múlva. Ha vagyok olyan gyors, hogy letöröljem a drivert akkor sem tűnik el a hiba.
2 monitorom van, egyik az integrált VGA-ra van kötve a másik az RX 570-re(Ezzel van a probléma).
Most újratelepítettem a windowst már másodjára és nem raktam fel a drivert így nem is jön elő a probléma.
A feladatkezelő az integrált videókártyát mutatja csak.
Ezzel mit csináljak? Nem merek felrakni egy régebbi drivert mert ha rossz megint rakhatom újra a windowst :D
Na tegnap este miután már semelyik driverrel sem volt jó megnéztem a videókártyát a gépben és mondom leporolom ezért lekapcsoltam az áramról az egész gépet. Le vettem a ház oldalát és nem volt poros annyira szóval vissza is raktam majd bekapcsoltam a gépet. Azóta jól működik.
Lehetséges hogy az megjavítja, hogy lekapcsolom az áramról meg vissza? Mert ezt annyira nem akarom elhinni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!