Milyen gamer vagy streamer géppet ajánlanátok 350000 forint keretből?
1660 super, rx5600 kb ami belefér egy normálisabb procival, memóriával alaplappal szerintem.
ennél sokkal több nem.
10400F alapon nézelődj!
videokártya meg az legyen, ami belefér. RTX 3070 teljesítményéig nem lenne procilimit
illetve streamről nem tudom mi a helyzet. most az újaknál megemlítették, hogy az nvidiának van a gpu-ba építve hardveres támogatás, amd-nél meg nem. de ugye ezek az újak, 3000 és 6000 szériák. Nem tudom mi a helyzet a régebbieknél, van-e előny bármelyik irányba.
Én is streamelek Twitch-en ritkábban, YouTube-on inkább, videózom másfél éve (akkor raktam össze a mostani gépem), és 350.000Ft-ból bőven nagyon jó gépet tudsz streameléshez összerakni. (Főleg ha néhány dologból használtat választasz)
Jelenlegi árak, és streameléshez megfelelő alkatrészek:
- i7 9700F - 90.000
- Rtx 2060 - ingadozik az ára, de 150.000Ft környékén már bőven találsz újonnan
- 16gb vagy 32gb ram, 16 is már bőven elég, de ha hosszútávra tervezed, akkor lehet, hogy megéri picit többért 32gb-ot venni - max 40.000Ft
- Ezekhez megfelelő alaplap, és egyéb alkatrészek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!