Sokat számít ha egy videókártyán 1 ventilátor van?
Figyelt kérdés
A napokban rendeltem szerettem volna rendelni egy GTX 1660 videókártyát, de szinte mindenhonnan kifogyott a 2 ventilátoros. Keresgélés után rábukkantan egy 1 ventilátoros Asus GTX1660 - PH-GTX1660-O6G kártyára, abból még volt pár darab, így megrendeltem. Az lenne a kérdésem, hogy sokat számít, hogy a GTX 1660 1 vagy 2 ventilátorral rendelkezik? Gondolok itt FPS-re, arra, hogy mennyire hangos, stb... ?! a válaszokat előre is köszönöm:)2021. jan. 5. 15:49
1/2 anonim válasza:
Van amiben jobban is tud teljesíteni egy mini verzió fps terén kb 1060-as és a 1660-as videó kártyánál is lehet volt olyan 1 ventis verzió, ami többet tudott 3-6 gb-os kiszerelésben. Komolyabb teljesítmény esetén viszont jobban melegedhet. Illetve ventilátor és ventilátor közt is lehet különbség hatásfokot tekintve. Hangosnak lehet hangos, de egy jó házban nem igazán zavaró.
2/2 anonim válasza:
Nagyon hangos, még a két ventis is hangos volt nekem a 3 venti után. Inkább nézz használtan, ha találsz jó árban. Nagyon drágák most. Bár még egy tippet adok, ha vársz egy hetet bejelentik az rx 6500-6600 at meg az rtx 3050-3060at és ha drágábban is mint kijön érdemesebb lesz azokból venned egyet. Én is azok egyikére várok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!