Milyen videokártyát vegyek a mostani helyett?
Figyelt kérdés
Jelenleg egy sapphire rx470 4gb van a gépemben, egy amd ryzen 7 1700x mellett. Erősebbre szeretném lecserelni a vgat, warzone közben néha kevésnek bizonyul a 4gb vram.2021. jan. 5. 13:57
1/13 anonim válasza:
Most nem nagyon lehet venni semmi komolyabbat normális áron. A textúrákat vedd lejjebb az az a beállítás ami leginkább kajálja a vramot. Tavaszig nem hiszem hogy normális árak lesznek de talán még akkor se ha a bányászat még jobban beindul
3/13 A kérdező kommentje:
És ha lejjebb mennek az árak? Melyik az a vga amit ez a proci még ki tud hajtani?
2021. jan. 5. 14:26
4/13 anonim válasza:
RTX 2060-szintig lehetne menni szerintem.
Mit enged a kereted?
5/13 anonim válasza:
Ma meg a prociban is lehet majd előrelépni... milyen alaplapod van?
7/13 A kérdező kommentje:
gigabyte b450m ds3h v2 lapom van, 16gb ddr4es rammal. Max 100k lenne rá a keret.Az se baj ha használt:D
2021. jan. 5. 22:06
8/13 anonim válasza:
Használtan ezek alá ne menj:
VEGA 56
GTX 1070
9/13 A kérdező kommentje:
Vega 56ot néztem én is, csak nem vagyok biztos benne hogy kihajtja a procim. Nvidia kártyát nem vennék, mert amd freesync monitorom van.
2021. jan. 6. 01:02
10/13 anonim válasza:
freesync megy nvidiával is displayPorton. Nézz utána a monitorodnak! nvidiának van egy listája, de ha a te monitorod nincs benne, akkor is lehet, hogy működik, ha van róla teszt.
Használtan akár most is a 1080 bele kell, hogy férjen, még a mai beteg árak közepette is.
Szerintem nem gond, ha kicsit erősebb a procinál. Mert mondom, lehet előrelépni majd prociban is. Vagy kis tuningot adsz neki, aztán az is elég lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!