Szerintetek ez magával vitte az egész gépet?
Ma délután be akartam kapcsolni a gépet, de a power gomb megnyomása után pukkant és villant egyet a táp.
Lecsapta az áramot az egész házban!
Amikor megint be akartam kapcsolni megint pukkant egyet.
Most szétszedtem a tápot és elég erőteljes kormosodást láttam a nyomtatott áramkör alján.
Lehet, hogy magával vitte az egész alaplapot videókarit meg vinyót is?!
Tudom meg van rá az esély, hogy cseszhetem az egész gépet, de valaki járt már így és nem volt baja a gép többi részének?

De akkor az alaplapon is látszódnia kellene valaminek, nem?
Szétszedtem az egész gépet, de én azon nem láttam sérülésre utaló jeleket.

Egy pukkanás nem volt elég? .... ejjj...
Szerezz egy másik tápot és meglátod elindul-e vele a gép. Ha nem, akkor lehet tovább keresni a libát.
Nem feltétlen fogod látni ha a lap károsodott. Vannak többrétegü részei is. És nem minden zárlat okoz kormoz... egy vezető szál elhiccen az már elég.
Ma elmegyek venni egy új tápot.
Bízom benne, hogy nincs baja a többi résznek.
Szorítsatok srácok!

2 esélyes a dolog,
A pukkanás arra utal hogy betáp kondi megadta magát, ha azonnal levágta a biztosítékot akkor jó eséllyel nem ment ki a gép felé.
Egy másik táppal ki kell próbálni.
A CTG Sirtec gyártmány, jó pár éves tápról beszélünk, simán lehet hogy a kondi kiszáradt, de kaphattál túlfeszt is!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!