Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért utálják sokan az Intel...

Miért utálják sokan az Intel processzorokat?

Figyelt kérdés

Mivel jobb az Amd?

Mi a rosz az Amd-ben?

Mivel rosszabb az Intel?

Mi jó az Intel-ben?

Én intel 10400f szeretnék de sokan fújozzák az intelt így nem vagyok benne biztos.

2021. jan. 4. 10:46
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nem az Intel procikat utálják hanem inkább magát a céget. Közel 6 éven át nem feljesztettek semmit az architectúrán csak magokat adtak meg emelték az órajelet ameddig lehetett és elszállt a fogyasztás.

A másik hogy miután az AMD elkedzte őket beérni egyre aljasabb marketinget kezdtek alkalmazni. Hirtelen már nem érdekelte őket a szintetikus benchmark holott korábban mindig azzal villogtak. Elkedztek "valós" tesztekkel villogni csak hogy olyan programokat használtak a teszteknél amiket a kutya sem használ és sokan még csak hallásból sem ismerik őket de nyilván pont úgy lettek válogatva amiken az Intelek a legjobban teljesítenek.

Tavaly volt egy legendás prezentációjuk ami konkrétan mém lett azzal hogy többet beszéltek egy 8 magos Ryzen laptop prociról mint a sajátjukról hogy "bizonyítsák" hogy az övék mennyivel jobb holott a független tesztek kihozták hogy sajna nem így van.

A Threadripper 3. generációja megjelenése után hirtelen valahogy fél áron kezdték el árulni a korábban 600 ezerbe kerülő I9 csúcs procijakat amivel elég egyértelművé vált milyen brutál módon koppasztották a vásárlókat évekig úgy hogy minimális pénzt öltek a fejlesztésekbe.

Még arról is pletykálnak bár ezt nem tudom alátámasztani hogy Intelék lefizetnek bizonyos OEM cégeket hogy az AMD-s laptopokat silányabb alkatrészekkel állítsák össze vagy mondhatnám úgy is hogy az Inteleseket jobbakkal.

2021. jan. 4. 20:07
 12/12 anonim ***** válasza:
Igen románinai cég, én itt élek. Egyébként itt a legmegbízhatobb cég. Nem tudom Magyarországon milyen politikát űznek.
2021. jan. 5. 00:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!