Miért utálják sokan az Intel processzorokat?
Mivel jobb az Amd?
Mi a rosz az Amd-ben?
Mivel rosszabb az Intel?
Mi jó az Intel-ben?
Én intel 10400f szeretnék de sokan fújozzák az intelt így nem vagyok benne biztos.
Nem az Intel procikat utálják hanem inkább magát a céget. Közel 6 éven át nem feljesztettek semmit az architectúrán csak magokat adtak meg emelték az órajelet ameddig lehetett és elszállt a fogyasztás.
A másik hogy miután az AMD elkedzte őket beérni egyre aljasabb marketinget kezdtek alkalmazni. Hirtelen már nem érdekelte őket a szintetikus benchmark holott korábban mindig azzal villogtak. Elkedztek "valós" tesztekkel villogni csak hogy olyan programokat használtak a teszteknél amiket a kutya sem használ és sokan még csak hallásból sem ismerik őket de nyilván pont úgy lettek válogatva amiken az Intelek a legjobban teljesítenek.
Tavaly volt egy legendás prezentációjuk ami konkrétan mém lett azzal hogy többet beszéltek egy 8 magos Ryzen laptop prociról mint a sajátjukról hogy "bizonyítsák" hogy az övék mennyivel jobb holott a független tesztek kihozták hogy sajna nem így van.
A Threadripper 3. generációja megjelenése után hirtelen valahogy fél áron kezdték el árulni a korábban 600 ezerbe kerülő I9 csúcs procijakat amivel elég egyértelművé vált milyen brutál módon koppasztották a vásárlókat évekig úgy hogy minimális pénzt öltek a fejlesztésekbe.
Még arról is pletykálnak bár ezt nem tudom alátámasztani hogy Intelék lefizetnek bizonyos OEM cégeket hogy az AMD-s laptopokat silányabb alkatrészekkel állítsák össze vagy mondhatnám úgy is hogy az Inteleseket jobbakkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!