SSD kártya kapacitása?

Így kell elfogadnod.
Szerintem nem 223, hanem 232 Giga az.

A kártyád kapacitása 250 milliárd byte, ami durván 232,83 GB. A formázott kapacitás ennél kisebb, mivel a fájlrendszer adminisztrációjához is szükség van némi tárterületre.
A 250 GB tárhely az pontosan 268 435 456 000 byte lenne...

Win lemezkezelőben a lemezről (bal oldalt) leolvasható az össz. kapacitás
Számolsz: 250 / 1.024^3 = 232.8
A partíciók és szabad helyek összege ennyi. (csak a számokat ne keverd össze 232≠223) 😆

Mindenkinek köszönöm a tájékoztató jellegű segítséget!
Ez az SSD kártya kingston névre hallgat.Van rajta egy jótállási matrica amely 1 évre szól.Ez az első amit vettem,de az 1 évnek is örülök mint kutya a f....nak. Viszont akár hogy nézem akkor is csak 223 gigát jelez.Nem kötekszem,elfogadom,jobbat ugy sem tudok tenni.Tehát nem kevertem össze a számokat : 2 2 3 giga.
Megint tanultam nektek köszönhetően.Olyan vagyok ebben mint a kiáltós titkárnő , sikit örömében ha megtalálja az A betűt.

"Viszont akár hogy nézem akkor is csak 223 gigát jelez."
Akkor esetleg alapból nem 250, hanem 240 giga van ráírva.
Ez szinte biztos.

Ehümmm, megnéztem , 240 Gb van rá írva, viszont a csomagolására 250 van írva. Így kell átverni a parasztot.Ebbe jól bele szaladtam a francba.Már az üzletben vásárolt termékben sem bízhat az ember.
Nem tudok képet küldeni mert azt sem tudom már , hogy fiú vagyok vagy lány.Link felrakása még oké , de képet az istenért sem tudok küldeni.Lehetséges egyáltalán?Á , biztos nem mert h lehgetne akkor már biztos bele futottam volna egybe.Amit meg kiírogat a lemezkezelő na azt nem másolom be ide mert kihullik a hajam annyit ír ki.Bocs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!