Üdv, GeForce GTX 750 Ti-hoz milyen processzort ajánlanátok? Nemrég kaptam egy barátomtól tök ingyen, de úgy érzem a jelenlegi processzor túl gyenge neki. "Amúgy sem igazán értek hozzá.:D"
alaplapod nelkul nem csak nehez hanem keptelenseg hiszen csak a veletlenen mu,ik hogy eltalaljuk
Mostani proci meg azert szamit mert lehet nem is az a keves arra amire kellene
mivel jatszanal/jatszol pl.?
Írd meg a mostani konfigodat, légy szíves! Addig nem lehet ajánlani semmit, amíg nem tudjuk, hogy mi a kompatibilis.
Esetleg annyit tudok mondani, hogy vannak használt brand gépek 25-35 ezer körül 4 magos intel 2-3. generációs procival, amik elvannak akár erősebb videokártyával is (csak mivel brand gép, ezért általában nem kompatibilisek. de 750-nel tökéletes páros szoktak lenni, arra nem láttam még panaszt)
fizikai méretre, és a tápellátásra kell figyelni
proci.Pentium(R) Dual-Core CPU E6700 @ 3.20GHz
alaplap.|MSI (G41M-P26 (MS-7592); version: 5.0)
4 giga ddr3+ valami 450-es noname táp. + a fent említett kártya.
Tényleg nem nagyon értek hozzá de ez elég gagyinak tűnik :D "kérdező voltam" :D
Itt érdemes kutakodni:
Akkor valami kimaxolós. A q9550 lehet jó választás.
De vannak olcsóbban xeon procik is, amik tudhatják ezeket a sebességeket. De meg kell nézni, hogy kompatibilis-e az alaplapoddal, mert nem találtam cpu listát hozzá.
Ha tuningolni kéne, akkor kb 340 fsb-ig lehetne húzni. Nem sok, de valami, és a táp is elboldogul vele.
ja, már látom a turpisságot a xeonokkal, az igazándiból más fogalalt, csak meg van okosítva 😃😃😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!