Megtelt a Helyi Lemez E-m. Rá néztem és kiszamoltam mennyit foglal az osszes fajl ami rajta van kiiirta hogy 4gigat,viszont alapbol 250gb hely van a Helyi Lemez E-n, akkor hol van az a maradek 246GB rola?
Mappak neve sorban:
Csgo
Tlauncher mc
Java
Torrents
Notepad
Mta
Epicgames
Fxccleaner
Ubisoft
Windowsimagebackup
Ennyi es ez osszeses foglal: 3,24GBot
Fogalmam sincs hogy hogyan lehetne rejtett fajlokat megnezni de eselytelen hogy az foglaljon 288gigat(most neztem nem 250gigabajtos hanem 292gbos, lenyegen nem valtoztat csak azon hogy megtobb giga veszett el es fingom sincs hova:D)
Itt biztos, hogy a rejtett mappákat nem látod, vagy a rendszergazdai jogosultság hiányában nem engedi a hozzáférést bizonyos mappákhoz.
Pl.:
- CSGO 20GB szokott lenni.
- EpicGames-nél Fortnite van? Mert az is lehet 70-90GB.
- WindowsImageBackup a rendszermentésekkel a végtelenségig hízhat.
Mondjuk a WinDirStat programot emelt jogosultsággal futtasd. (ikonján jobbegérgomb > Futtatás rendszergazdaként)
WinDirStat +1
Nagyon jó progi. Én is minap forradalmárkodtam a segítségével, és felszabadítottam 3 gigát, ami... hát holnap rendelek egy nagyobb SSD-t 😃
Amúgy foglalási egység van. Hiába van,hogy egy fájl csak pár Kb, ha a foglalási egység 512KB, akkor annyit foglala a fájl. Ez a sok kicsi összeadódik, így ténylegesen akár több GB hely is üresen maradhat.
Amúgy mivel nem a rendszermappáról van szó, ezért bátran átrakhatsz róla akármit. CS:GO-t is törölheted, és feltelepítheted egy másik háttértárra/partícióra. A mentések és config fájlok a C-n vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!