Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Megtelt a Helyi Lemez E-m. Rá...

Megtelt a Helyi Lemez E-m. Rá néztem és kiszamoltam mennyit foglal az osszes fajl ami rajta van kiiirta hogy 4gigat,viszont alapbol 250gb hely van a Helyi Lemez E-n, akkor hol van az a maradek 246GB rola?

Figyelt kérdés
Nem ertem mi lehet a baj, tenyleg nincs semmi mas rajta csak ez a 4giganyi fajlok es ennyi, nem ertem hol lehet az a maradek 246gb...tudna segíteni valaki?

2021. jan. 2. 21:02
 1/9 anonim ***** válasza:
... és tényleg megtelt?
2021. jan. 2. 21:08
 2/9 anonim ***** válasza:
mi van rajta? nem látjuk, de rejtett fájlok?
2021. jan. 2. 21:18
 3/9 A kérdező kommentje:

Mappak neve sorban:

Csgo

Tlauncher mc

Java

Torrents

Notepad

Mta

Epicgames

Fxccleaner

Ubisoft

Windowsimagebackup

Ennyi es ez osszeses foglal: 3,24GBot

Fogalmam sincs hogy hogyan lehetne rejtett fajlokat megnezni de eselytelen hogy az foglaljon 288gigat(most neztem nem 250gigabajtos hanem 292gbos, lenyegen nem valtoztat csak azon hogy megtobb giga veszett el es fingom sincs hova:D)

2021. jan. 2. 21:23
 4/9 A kérdező kommentje:
Elso kommentelo, nem nem telhetett meg mivel ami rajta van az 3,24gb viszont azt irja hogy 6,01mb szabad hely maradt a 292gbbol, telepiteni se tudok ra semmit azt irja megtelt de lehetetlen ha egyszer csak 3,24gb van rajta, nem ertem mitol van ez
2021. jan. 2. 21:24
 5/9 A kérdező kommentje:
Mi lenne ha leformaznam? Sikerulne vissza allitani az alap formajaba? Vegulis nincs sok minden rajta ami erdekelne, csgot ujra tudom telepiteni ra
2021. jan. 2. 21:31
 6/9 CspCsj ***** válasza:

Itt biztos, hogy a rejtett mappákat nem látod, vagy a rendszergazdai jogosultság hiányában nem engedi a hozzáférést bizonyos mappákhoz.

Pl.:

- CSGO 20GB szokott lenni.

- EpicGames-nél Fortnite van? Mert az is lehet 70-90GB.

- WindowsImageBackup a rendszermentésekkel a végtelenségig hízhat.

Mondjuk a WinDirStat programot emelt jogosultsággal futtasd. (ikonján jobbegérgomb > Futtatás rendszergazdaként)

[link]

2021. jan. 2. 21:54
 7/9 anonim ***** válasza:

WinDirStat +1

Nagyon jó progi. Én is minap forradalmárkodtam a segítségével, és felszabadítottam 3 gigát, ami... hát holnap rendelek egy nagyobb SSD-t 😃

Amúgy foglalási egység van. Hiába van,hogy egy fájl csak pár Kb, ha a foglalási egység 512KB, akkor annyit foglala a fájl. Ez a sok kicsi összeadódik, így ténylegesen akár több GB hely is üresen maradhat.

Amúgy mivel nem a rendszermappáról van szó, ezért bátran átrakhatsz róla akármit. CS:GO-t is törölheted, és feltelepítheted egy másik háttértárra/partícióra. A mentések és config fájlok a C-n vannak.

2021. jan. 2. 22:23
 8/9 A kérdező kommentje:
CspCsj igen neztem, hogy a csgo mappaban konkretan nincs is a jatek valszeg ezert nem foglal annyit, epicgamesben is valami mellek fajlok vannak ott, nem is a jatekok stb szoval nem ertem. Windowsimagebackupot megnezem, meg ezt windirstatot is koszonom neked es az egyel lentebbi valaszolonak a segitseget, amint kiderul valami irok ujra itt!
2021. jan. 3. 01:10
 9/9 anonim ***** válasza:
2021. jan. 3. 01:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!