Az miért van szerintetek, hogy az átlagember alig tud lépést tartani a számítástechnika fejlődésével?
Nem gondolnám, hogy így lenne.
Ha visszamennénk a múltba, és mondjuk egy kissé kompetensebb win98-felhasználót idehoznánk a jelenbe, és odaültetnénk mondjuk egy Win10-es, vagy egy Linuxos géphez, nem gondolnám, hogy egy napnál több kéne neki, hogy belejöjjön. Legfeljebb megkérdezi, hogy hol van a Netscape Navigator, és meg kell neki mondani, hogy Firefox van helyette, meg csöppet meg lenne lepődve, hogy az internet meglehetősen más, mint amit ő ismert, de nem okozna neki gondot.
Egy átlagos felhasználó amit használ, az lassan, és általában keveset változik, nem olyan nehéz azzal lépést tartani.
Te viszont hibásan tetted fel a kérdést. Te igazából nem erre vagy kíváncsi, hanem neked az a vágyad, hogy minden pillanatban az éppen legújabb és legdrágább eszközöd legyen.
Mi számít túl gyorsnak?
Amúgy az otthoni asztali gépem 10 éves, win10 és 10 év alatt csak ram bővítés volt benne és ssd-t kapott. Átlag felhasználásra még most is jó, de nem is akarok cyberpunkot játszani. Lol és cs:go még megy rajta low grafon.
Azért aki most összerak egy felsőkategóriás gépet, az még jó pár évig gép lesz.
#5 "Ezt azért már meghaladtuk és nem tegnap."
Tekintve, hogy három aktív és rendszeres fejlesztés alatt álló szoftvert említettem... kicsit okafogyott az érvelésed.
Bár ahogy látom, a mondandóm többi részét sem sikerült értelmezned.
én az elmúlt 6-8 évben nem követtem a PC vonalat. Most vagyok gépfejlesztés előtt, és bizony kellett 2-3 hét, mire feltérképeztem a piacot. Szörnyű elnevezések vannak néha, teljesen logikátlanul. Legtöbb elemhez szerencsére egy egyszerű összehasonlító oldal meg tudja mondani a fontosabb infókat, így egyszerű. Google korában ez már nem nehéz... sosem volt az.
A főbb komponensek nem változtak, csak az M.2 foglalat az új.
A kompatibilitás a nehéz. Ahhoz kell sok cikket-fórumot olvasni.
Aki kritikus gondolkodással áll minden témához, annak nem nehéz jó döntést hozni igazándiból... az élet semelyik területén sem. Tehát aki hülye, az nem csak elektronikai cikket vesz ész nélkül, hanem mindent agy nélkül csinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!