Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » ASUS M4A785TD-V EVO + CrossFir...

ASUS M4A785TD-V EVO + CrossFireX? Megérné? Működne?

Figyelt kérdés
Van egy ASUS M4A785TD-V EVO alaplapom amin van 2 PCI-E foglalat. Az egyikbe egy Sapphire HD5770 1GB Vapor-X van jelenleg, és mivel a HD 6000-es széria közeleg az 5000-esek olcsóbbak lesznek. Gondolkodtam rajta hogy vennék majd még egy HD5770, de mivel az alaplapon az egyik PCI-E 16x-os, míg a másik max 4x-es, így nemvagyok benne biztos hogy megérné-e majd venni egyet, mikor kijöttek a HD6000-esek. Másik alaplapra nem tellene sajnos. Mi a véleményetek, érezhető lenne a gyorsulás a 4x-es PCI-E ellenére is?
2010. aug. 13. 17:41
 1/5 anonim ***** válasza:
Érezhető lenne, más kérdés hogy megéri-e egyáltalán? Többet fogyaszt, jobban melegszik, hangosabb is a hűtés. Inkább legyen egy, de az jó erős.
2010. aug. 13. 17:51
 2/5 anonim ***** válasza:
Én is az 1 kártya de az izmos legyen megoldás híve vagyok.
2010. aug. 13. 17:59
 3/5 A kérdező kommentje:

Akkor mindegy. Valszeg marad akkor minden ahogy van. Úgyis kellene már egy jó monitort venni akkor majd megy arra a pénz. Végülis ha azt nézzük ígyis már elég jó (nekem) a mostani konfigom:

AMD Phenom II x4 955 BE

A fenti alaplap és VGA

2 giga DDR3 1333 (még akarok majd +2 gigát)

Majd talán ha már minden game ami megjelenik csak minimumon fog menni normálisan akkor majd beújítok újra :D

Így volt ez az előző konfigommal is amit 2004 óta használtam idén márciusig :D Csak a VGA-t cseréltem ki benne egyszer (GF 2-est egy FX5200-asra)

Köszi a gyors válaszokat!!

2010. aug. 13. 18:21
 4/5 anonim ***** válasza:
A két kártya árából már vehetsz egy HD5850 vapor-X et ami sokkal erősebb.
2010. aug. 13. 18:27
 5/5 A kérdező kommentje:
Hát ja. Főleg ha tényleg nagy árzuhanás lesz október körül.
2010. aug. 13. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!