Mennyiért lehet eladni egy 500 Gb-ps WD Green merevlemezt?
Figyelt kérdés
2014-ben vásárolt 500 Gb-os WD Green merevlemezem szeretném eladni, de nem tudom mennyit ér. 48 nap üzemóra van benne, és 100/100-as HD Sentinel szerint.2020. dec. 31. 13:15
3/9 Közveszélyes Kontár 

válasza:

nem ezen fogsz meggazdagodni
kb. 6 eves, lassu tipus, kis meretu...
3ezer is nagyob ajandek erte
100/100 csak minimalis pozitivum
igazabol a lenyege az hogy ne legyen negativum vagyis hogy szoftver hibasnak/leharcoltnak jelezze
4/9 Közveszélyes Kontár 

válasza:

48nap az valos?
Nagyon keveset volt haszbalva ha napi 4 oravalnszamolsz akkornia 288nap ami egy ev sincs
ez mar inkabb pozitivum ha igaz, de miert nem volt byuzca rendesen?
5/9 P.O.C. 

válasza:

A hardver aprón 4000 -ért mennek, ha valóban ilyen kevés az üzemidő. Több száz órás üzemidővel 3000.
6/9 anonim 

válasza:

Makulátlan smarttal 3. 1TB 6-8 között megy.
8/9 anonim 

válasza:

Ha 70/100-as és a HDS sürgős adatmentést javasol, még 20 nap várható élettartammal akkor a 300 Ft reálisabb ár.. ;)
9/9 A kérdező kommentje:
Igazándiból talán fél évet volt gépben, utána csak időszakosan biztonsági mentéseket tettem rá úgy havonta egyszer. De mióta tavaly vettem NAS-t, már nem használom. Számláját az imént találtam meg, nem is jól emlékeztem, 2015 decemberében vásároltam. SMART hibátlan a teszt szerint.
2020. dec. 31. 15:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!