Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Nincs kép, vajon miért?

Nincs kép, vajon miért?

Figyelt kérdés
Történt az, hogy csináltam egy kis usb windows telepítőt és telepítés helyett problémája volt azzal, hogy nem MBRbe van rajta a telepítő, hanem másként, és próbáltam egy - két beállítást a biosban hogy mi lesz (tudom miket állítottam el), és NON-EFI-re állítottam a biosban a boot-ot és már kép sincsen. Egyszerűen a jelenlegi boot képtelen merevlemez kék halál képernyőjéig nem tudok eljutni, és jelenleg gondolkodom hogyan lehetne legalább újból a BIOSig eljutni újból, mert jelenleg odáig sem tudok eljutni, csak fekete képernyő van. Valaki esetleg tud segíteni? Köszönöm szépen a válaszokat előre is!

2020. dec. 31. 05:48
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Biosreset (áramtalanítsd és vedd ki az elemet) helyre teszi?
2020. dec. 31. 07:30
 2/4 A kérdező kommentje:

Egyszer áramtalanítottam, és kivettem az elemet, majd vissza tettem és áram alá tettem, és bekapcsoltam: ugyan az.

Másodszor áramtalanítottam, kivettem az elemet, vártam 6 percet, majd újból áram alá tetem, bekapcsoltam elem nélkül: ugyan az. Utána kikapcsoltam, áramtalanítottam, visszatettem az elemet :ugyanaz. Se kép, se hang. Köszi a hszt!

2020. dec. 31. 07:57
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha ez nem segített, talán nem volt elég ideig áramtalanítva. A rendszerben tárolódhat annyi energia, ami pár perces elemkivételt is áthidalhat, ezért van az alaplapokon a BIOS reset jumper. Ha nincs, vagy nem akarod keresgetni, akkor csináld így: hálózati kábelt kihúzod, elemet kiveszed, power gombot megnyomod, plusz vársz még 1-2 percet. Ha nagyon nem, akkor ugyanez, csak hagyod egy fél órát.

Ennek elégnek kell lennie. Nincs hangjelzés, ami hibára utalna? (Nem írod, hogy lenne, de hátha.)

2020. dec. 31. 08:27
 4/4 A kérdező kommentje:
Igen kettes, valóban megerősítetted amit az egyes írt és bevált végülis, csak idővel. Most már előrébb lehet menni a dolgokban, szóval köszönöm szépen a válaszokat, végre lehet előrébb jutni! 1000x köszönet nektek!
2020. dec. 31. 08:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!