Nincs kép, vajon miért?

Egyszer áramtalanítottam, és kivettem az elemet, majd vissza tettem és áram alá tettem, és bekapcsoltam: ugyan az.
Másodszor áramtalanítottam, kivettem az elemet, vártam 6 percet, majd újból áram alá tetem, bekapcsoltam elem nélkül: ugyan az. Utána kikapcsoltam, áramtalanítottam, visszatettem az elemet :ugyanaz. Se kép, se hang. Köszi a hszt!

Ha ez nem segített, talán nem volt elég ideig áramtalanítva. A rendszerben tárolódhat annyi energia, ami pár perces elemkivételt is áthidalhat, ezért van az alaplapokon a BIOS reset jumper. Ha nincs, vagy nem akarod keresgetni, akkor csináld így: hálózati kábelt kihúzod, elemet kiveszed, power gombot megnyomod, plusz vársz még 1-2 percet. Ha nagyon nem, akkor ugyanez, csak hagyod egy fél órát.
Ennek elégnek kell lennie. Nincs hangjelzés, ami hibára utalna? (Nem írod, hogy lenne, de hátha.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!