Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A Google home a közeljövőben...

A Google home a közeljövőben fogja támogatni a magyar nyelvet? Kérdezni és válaszolni is tud majd magyarul?

Figyelt kérdés

2020. dec. 30. 18:07
 1/8 anonim ***** válasza:
Lehet hogy igen, lehet hogy nem. Ha úgy látják, hogy megérné magyar nyelvűre is megcsinálni, akkor megcsinálják, ha nem, akkor nem.
2020. dec. 30. 18:13
 2/8 anonim ***** válasza:

Nem tudom, milyen kütyüd van, de az enyémmel eddig sem volt probléma.

Német-magyar, francia-magyar (és viszont) kérdéseknél szoktam használni, leírja és ki is ejti a keresett szavakat. Hosszú mondatokkal még nem próbálkoztam, de a rövidebbeket hiba nélkül megkapom. Még a ragozott szavakat is, pedig azok - különösen a franciánál - elég bonyolultak.

2020. dec. 30. 18:20
 3/8 anonim ***** válasza:
Senki nem tudja most megmondani, de a magyar piac nagyon kicsi. Pár éve még az EA is beintett nekünk és azt mondták, hogy 20 millió lakos alatti országoknak nem csinálnak feliratot meg szinkront, mert minek.
2020. dec. 30. 18:23
 4/8 anonim ***** válasza:

Második válaszoló vagyok.

Lehet, hogy ez csak Magyarországon van így? Mert én külföldön élek, és itt hiba nélkül működik, ahogy leírtam.

2020. dec. 30. 18:35
 5/8 anonim ***** válasza:
#2: Te valószínűleg a szimpla TTS funkcióra gondolsz, a kérdező meg a Google Home/Google Asszisztens-re, és az Asszisztens nem támogatja, és hogy őszinte legyen, erősen kétlem hogy támogatni fogja, legalábbis pár éven belül biztos nem.
2020. dec. 30. 18:50
 6/8 anonim ***** válasza:

Lásd, görgess le:

[link]

2020. dec. 30. 18:51
 7/8 anonim ***** válasza:
Persze. Távoktatáskor vizsgákon majd ő válaszol helyetted és megoldja a feladatokat is. Neked csak tátognod kell majd.. ;)
2020. dec. 30. 19:55
 8/8 anonim ***** válasza:

Kösz, hatoska, igazad lehet.

Az igazság az, hogy én csak használom ezeket a modern dolgokat, mert szükségem van rájuk a munkámhoz, de a műszaki részekhez és részletekhez hatökör vagyok. :))

2020. dec. 30. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!