A Google home a közeljövőben fogja támogatni a magyar nyelvet? Kérdezni és válaszolni is tud majd magyarul?
Figyelt kérdés
2020. dec. 30. 18:07
1/8 anonim válasza:
Lehet hogy igen, lehet hogy nem. Ha úgy látják, hogy megérné magyar nyelvűre is megcsinálni, akkor megcsinálják, ha nem, akkor nem.
2/8 anonim válasza:
Nem tudom, milyen kütyüd van, de az enyémmel eddig sem volt probléma.
Német-magyar, francia-magyar (és viszont) kérdéseknél szoktam használni, leírja és ki is ejti a keresett szavakat. Hosszú mondatokkal még nem próbálkoztam, de a rövidebbeket hiba nélkül megkapom. Még a ragozott szavakat is, pedig azok - különösen a franciánál - elég bonyolultak.
3/8 anonim válasza:
Senki nem tudja most megmondani, de a magyar piac nagyon kicsi. Pár éve még az EA is beintett nekünk és azt mondták, hogy 20 millió lakos alatti országoknak nem csinálnak feliratot meg szinkront, mert minek.
4/8 anonim válasza:
Második válaszoló vagyok.
Lehet, hogy ez csak Magyarországon van így? Mert én külföldön élek, és itt hiba nélkül működik, ahogy leírtam.
5/8 anonim válasza:
#2: Te valószínűleg a szimpla TTS funkcióra gondolsz, a kérdező meg a Google Home/Google Asszisztens-re, és az Asszisztens nem támogatja, és hogy őszinte legyen, erősen kétlem hogy támogatni fogja, legalábbis pár éven belül biztos nem.
7/8 anonim válasza:
Persze. Távoktatáskor vizsgákon majd ő válaszol helyetted és megoldja a feladatokat is. Neked csak tátognod kell majd.. ;)
8/8 anonim válasza:
Kösz, hatoska, igazad lehet.
Az igazság az, hogy én csak használom ezeket a modern dolgokat, mert szükségem van rájuk a munkámhoz, de a műszaki részekhez és részletekhez hatökör vagyok. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!