Mi lehet a baj a hangkártyával vagy a win7-tel?
Figyelt kérdés
Régebbóta cseszelődött a kábelem a gép és az erősítőnek használt lemezjátszó között. Egyik nap már csak az egyik hangfal szólt, mert törött volt kicsit a kábel, ezért megbirizgáltam, ahogy szoktam de végképp behalt vezeték. Azóta csak az előlapi bemenetet tudom használni, amit fejhallgatónak ismer fel. Ha hátra dugom, akkor nem ismeri fel az eszközt, csak digitális hang-ot adja be. Az előlapi bementeten viszont felismeri az erősítőt, de ott csak mint fejhallgatót, és így nem képes olyan nagy teljesítményre. Hangkártya drivert újra toltam, de nem segített és nem szeretném újratelepíteni a gépet, visszaállítási pontom pedig nincs. Szerintem szoftveres gond lehet, nem valószínű, hogy az alaplapi bemenetek behaltak. Valakinek valami ötlet?2010. aug. 13. 11:17
1/3 anonim válasza:
haldoklik a hangkártya,énis ugyanebben a cipőben járok. az 5.1 es hangfalaimat már nem tudom használni
2/3 A kérdező kommentje:
Hát remélem, hogy nálam nem ez a helyzet. Mert elég új a gép, és csak most jelentkezett ez a gond amikor a kábelt kicseréltem. Amikor kihúztam, egyből beadta ezt a digitális hangot, amit akkor kell jeleznie, amikor nincs rákötve eszköz. Szerintem csak valamiért nem veszi észre, hogy ott az erősítő. Majd kipróbálok egy hangkártyát, ha találok itthon.
2010. aug. 13. 11:24
3/3 A kérdező kommentje:
Na, már megoldottam. Öreg hiba volt, eggyel arrébb dugtam be a sötétben.. :D
2010. aug. 13. 11:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!