2lej kérdése:
Elég 300W egy MSI GTX 750 Ti 2GB-hoz?
Figyelt kérdés
Nos,az a helyzet,hogy vettem egy 750 Ti-t és berakom a gépbe,de nem bootol be a Windows ad képet,kiírja hogy ACER,meghogy nyomd meg a DEL-t a BIOS beállításokhoz stb.Ha megnyomom se történik semmi,csak pár másodperc múlva újraindul,és olvastam,hogy ez akkor történik,mikor a táp nem bírja meg,és mivel a tápnak minimum 400W kéne,gondoltam megkérdem,hátha valaki ért hozza és tudna segíteni.A gép többi része:i3-2130,750 ti 2gb,8 gb ram,acer inc b75h2-am alaplap.Előre is köszönöm2020. dec. 26. 21:51
41/62 Közveszélyes Kontár válasza:
erdekes
Milyen kartya volt az?
42/62 A kérdező kommentje:
R7 240 2gb
2020. dec. 26. 23:01
43/62 A kérdező kommentje:
Msi amd
2020. dec. 26. 23:01
44/62 Közveszélyes Kontár válasza:
szoval az sem regebbi tipusu
biosban amugy auton legyen az hogy milyen grafikai vezerlot hasznaljon es ne az IGP re legyen allitva mert azzal utkozik akkor igy
45/62 Közveszélyes Kontár válasza:
bios > Advanced > Primary Video > Auto
46/62 Közveszélyes Kontár válasza:
bios fajlok zipben vannak abban van leiras
ha nem megy hat akkor valakivel kell frissitetni ha gondolod, vagy hagyod
47/62 A kérdező kommentje:
De úgy emlékszem régebb próbáltam és az le volt lockolva, tehát nem lehetett ranyomni.
2020. dec. 26. 23:29
48/62 Közveszélyes Kontár válasza:
mi az hogy lockolva de mit ir azert autot?
valahogy biztos lehet unlockolni
lehetne de valoszinu meghekkeltek geped direkt cskhogy nehogy valami jo vga t hasznalhass
49/62 A kérdező kommentje:
Itt olyan van, hogy advanced->miscellaneous, advanced chipset configuration, integrated peripherials, pc health status
2020. dec. 26. 23:35
50/62 A kérdező kommentje:
Auton van, és úgy van le lockolva, tehát nem tudok hozzanyulni.
2020. dec. 26. 23:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!