Az új második generációs Ryzenekhez jár CPU hűtő, link belül?
2020. dec. 24. 23:55
11/12 Közveszélyes Kontár válasza:
OEM masik neve a Bulk is pl.
nem tudom manapsag ugylattam nem nagyon arulnak huto nelkuli procikat (mint regebben)
illetve legtobb csucskategorias (meregdraga) procihokhoz jellemzobb hogy nem adnak hutot, hisz ott ele 30ezer koruli hutot nyomnak ra legalabb vagy szinten meregdraga vizhutest
Xy4
12/12 MGéza válasza:
#9: Alig hallani, ez szubjektív. Nekem 3400G van, silentre állítva üvölt terhelés alatt. Lehet én vagyok a hibás, CM Gemin II M4 elkényeztetett. Ja, zárt gépházban talán elmegy. Nekem perforált az oldala, agyamra ment a masszív porszívó hang. A gyári hűtők nekem az instant hangzavart biztosították eddig, semmi mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!