Melyik gépház a lehető legjobb minőségre, hőelvezetésre ATX méretben, illetve ami lehetőleg üveg (lehet plexi is) oldallapos?
Zalman T7-et, Aerocool Aero One Mini-t, Meg Aerocool Cylon-t néztem.
Max 10-15 ezret tudok rászánni. Rgb nekem nem szükséges, inkább hogy az előlapra is mehessen 12 cm-es venti (Zalman etéren jó, mert rácsos), Az Aero One pedig tudom hogy max mATX lapokat kezel, ami jó nekem, csak méretre nagyobb legyen a mostaninál, mert max 24cm-es vga-t fogad be.
DEEPCOOL MATREXX 55 MESH
Deepcool MATREXX 55 MESH ADD-RGB (DP-ATX-MATREXX55-MESH-AR-4F)
Hálós a front panel (előlap) emiatt nagyon jó az ‘airflow’, azaz a levegőáramlás a gépházon belül, így sokkal jobb hőmérsékleten tartva az alkatrészeket. Nagyon kényelmes benne építeni, jó anyaghasználat, mindennek van bőven helye. Edzett 4 mm-es üveg oldal lap, ami könnyen fel és leszerelhető a gumigyűrűknek hála amik tartják.
Folyadékhűtéses rendszerek támogatása. Kábel menedzsment rendszer hatalmas. Támogatja a 370 mm hosszúságú grafikus kártyát, CPU hűtőmagasság-határ 168 mm. A tetején egy mágneses porálló háló, elülső és alsó porszűrővel. Ennyi pénzér sehol nem találni ilyen szellős, tágas jó minőségű házat.
SilentiumPC Regnum RG4, Iponnál 15690 Ft, ablakos változat valamivel drágább.
Vagy a feljebb említett Matrexx 55 is jó, viszont ahhoz nem kapsz gyári ventiket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!