Ryzen 5 2600 procimat fel oc ztam 3900 Ghz-re. A hyperx 16 gb ramot pedig 3200mhz-re. mennyi plisz voltot adjak? a proci 3400 rol 3900 ram 24 rol 3200
most auton van vagy hogy?
nem te panaszkodtal arra hogy 4,2 nem sikerul?
az OC lenyege pont az hogy voltot (feszt) minel kisebbre tud beloni minel nagyobb Hz mellett
es az hogy stresszel stabil marad-e
ennyi lenyegeben
auton amiket belonek foleg auto tuning progik, azok magasabbat adnak neki mint szukseges, ami akar rosszabb teljesitmenyt is jelenthet mivel jobban fog melegedni mint szukseges lenne
"3900 Ghz"
Az derék eredmény gyerek! Kiadta a szilicíum lottó rendesen!
Légyszi írd le hogy csináltad és mivel hűtöd!
Én is akarok ilyen procit!
bocs elirtam 39.0 Ghz
de szerintem lehetett érteni
"39.0 Ghz"
Az sem rossz!
Tojás megsül ezen is!
Segítek: 3,9 GHz.
Mit szeretnél? Feljebb tolni a processzorod órajelét? Vagy szeretnéd tudni mennyi feszültséget adj neki? Minél kevesebbet, annyit amennyin még tökéletesen működik minden és nem veszítesz a teljesítményből. Most mennyin megy?
valami auto OC vel csinalta, igy a fesz is auto
#4 most is lehet de meg mindeg nem jo :D
pl. kepet tehetnel fel ...
ram OC t hogy erted? Mert ha gyarilag 2400 as (tehat nem azert mert alaplap igy allitotta be, hanem gyarilag valojaban 3200 as !!)
akkor azzal nagyon nyuzod a ramot, akar haza is vaghatod es emiatt nem stabil mas sem mivel lehet a ram instabilla valt
tobb fesz kell neki (amit ram amugysem szeret) es lassabb kesletletese, vagyis gyakorlatban lehet nem is nyersz vele
amit gyarilag 3200 ra gyartanak az az adott gyari feszen (amitt leir gyarto) birja az adott MHz tt es az adott kesletetesen (CL) ami tehat alaplap es proci szempontjabol OC, de ram szempontjabol megsem OC
viszont ha valoban OC ztel ilyen alacsony MHz es (2400... az semmi manapsag) ramot akkor nem tul jo
allittsd vissza inkabb
add el, hiszen ha nem ment tonkre a ram ertekallo
hardverapro.hu
es vegyel egy jobb ramot
vannak direkt OC sramok, de azert nem az alap 2400 asok kozt szoktak lenni magasabb MHz eseknel, amiket tovabb huzhatsz ha sikerul
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!