Miert laggol a The crew 2?
Core i7-7700hq
GTX 1050
16gb
Asus ROG gl553vd
Gépigény szerintem vígan kéne vinni 1080p 60fps-el. Sajnos csak "low"-on megy 24-30 fps-el. Esetleg internet probléma?
Mit és hogyan kéne beállítani?
Nézd meg valami monitorozó programmal játék közben (pl.: msi afterburner), hogy nem megy-e 100%-on valami, gpu vagy cpu esetleg.
Videókártya driver frissítést tudom mondani, az segíthet.
A gép is lassú vagy csak a játék szaggat? Ha a gép is akkor lehet, hogy a háttérben épp egy frissítés fut, meg tudod nézni feladatkezelőben, hogy a lemez 100%-on pörög-e.
Ha win 10-ed van a háttérben futó alkalmazások letiltása sokat dobhat a rendszersebességen
mivel laptopról van szó, nézd meg, hogy az energiabeállításoknál max teljesítményen legyen, szóval ne balanszolt, meg energiatakarékos stb.. ezt az intel vezérlőpultban találod azt hiszem, illetve azt nézd meg még, hogy a játék a gtx 1050-et használja e indulásnál, nem pedig az integrált vga-t, ezt az nvidia vezérlőpultban tudod megtenni, a 3D cuccban, alapból automatán van, azt kell nvidiára váltani, pontosan már nem tudom, mert rég volt laposom, de neten is találsz nem egy vidit, nem nagy cucc. A physX fülnél is tedd a gtx 1050-re.
Illetve igen fontos, hogy a legújabb driverek legyenek telepítve, szerintem ennyi, ha ezek megvannak jó kellene legyen.
egyébként meg megnéztem a crew 2 gépigényét és ezzel a 1050-el ne nagyon várj 60fps-t, legalább egy asztali 1060 6gb kéne hozzá
yt-on egy srác ezzel a konfiggal 1080p mediumon 30-40 fps között futott átlagban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!