Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » 920MX, minden friss (12.11)...

920MX, minden friss (12.11) mégis hatalmas FPS laggok vannak ahol eddig 60+ fps-ek voltak?

Figyelt kérdés
Próbáltam kitörölni és újratelepíteni a drivert de semmi eredmény. Feladatkezelőben folyamatosan azt írja, hogy "grafikus egységnek dedikált memória: 1,9/2,0 GB", mikor játékban vagyok. Tegnap nem volt semmi probléma, ma már gondja van. Ötletek?
2020. dec. 21. 19:06
 1/4 anonim ***** válasza:
Milyen játékokkal van probléma?
2020. dec. 21. 19:25
 2/4 A kérdező kommentje:
Elite Dangerous, GTA 5, és érdekes módon a League of Legends. Eddig mind 60+ FPS-sel futott, főleg a LoL, at valami 144FPS-sel. Elite is megvolt 60 fixen.
2020. dec. 21. 20:08
 3/4 anonim ***** válasza:

valamiért nem váltana át a külsőre, hanem marad a prociba integráltnál? ha töltőre van dugva akkor is?

teljesítményorientáltra van állítva az energiagazdálkodás?

windows játék mód-ban a játékok hozzá vannak rendelve a nagy teljesítményűhöz?

Nvidia control panelban váltható grafikus kártyára ír valami okosságot (nem ismerem sajna, amd-s vagyok)

2020. dec. 21. 22:59
 4/4 A kérdező kommentje:

Hiba elhárítva. Egy olyan probléma lépett fel amire a büdös életbe nem gondoltam volna! Van ez az nVidiás "experience" akármi, amivel másképp tudod indítani a játékokat. Valamiért ez is letelepült az előző frissítéssel együtt és próbálta módosítani minden játék beállítását, ami meg nem tetszett egyiknek se. Kitöröltem azt a hulladékot és reseteltem mindegyiknek a beállításait és működnek.

Hamarosan lehet inkább én is AMD-re váltok :D

2020. dec. 22. 00:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!