Mi a véleményetek az alábbi laptopról?
Asus ROG Strix SCAR 17 G732LWS (G732LWS-HG029) 805e az aqua-nál.
Igazából arra lennék kíváncsi, hogy megéri e most venni ezt a modellt? vagy várnom kellene 2021-es modellekre?
ELég jó gép, a mai játkokat bőven el fogja vinni ultra vagy max grafikán, 1TB ssd elég lesz és szerintem a 16 GB ram is (nekem 8 van a legionban).
A displayt nézd meg jól, hogy ne 60HZ-es legyen, hanem 120 vagy 144, ,nagyon sokat számít.
nem rossz csak rohadt drága.. de jelenleg mysoftnál a legolcsóbb, bár az az 5ezer forint különbség már nem nagy cucc ilyen árnál
az a baj, hogy ezeket nem tudom nem pc-vel összehasonlítani és hogy mennyivel jobb gépet össze lehetne rakni.. (persze nem a mostani árakkal) :D
ennyi pénz, és egy melegedős intel proci, meg tavalyi GPU?
Hát így tényleg várjál inkább az AMD modellre, és RTX 3000 legyen már benne,vagy RX 6000 szériás videokártya
3# AMD is 1000%, hogy melegedős lesz (laptop átka), illetve nem tudom, hogy lesz-e nvidia kártyával, legalábbis a 4800h amd cpu-k nem igen voltak velük (vagy csak a hazai piacra nem jutott) 2060 felett, amd gpu-val meg nem kéne
Meg az is kérdéses, hogy az új laptopok mikor jönnek/nem lesz-e készlet hiány/mennyibe fognak fájni...
Rossz idő ez bármilyen elektronikai cuccot beszerezni szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!