Milyen processzor érné meg legjobban a mostani AMD FX 4130-am helyett?
Figyelt kérdés
Elég régi konfigom van, komolyabb fejlesztéshez szinte mindent cserélnem kéne, inkább ezekből szeretném kihozni a legjobbat, mivel időm nem engedi már, hogy sok időt töltsek a gép előtt felesleges lenne az új gép.
(nyilván nem hardcore gameléshez kell :D)
Gigabyte 970A-DS3
8gb ram
sapphire rx 550 4gb
500gb ssd
2020. dec. 20. 20:31
1/4 anonim válasza:
Valami 8 magos piledriver,tehát a 8300-tól fölfelé.mondjuk ettől a vga még gyenge marad.
2/4 A kérdező kommentje:
Hát a VGA-t most vettem, igazáblól eddig egy r7 260x 1gb-om volt. Jó áron tudtam megvenni újonnan ezt a kártyát (23.000). GTA 5-ben pl. átlag 25 fps-em van (full hd, médium beállítás). És nekem úgy tűnik, hogy a processzor az, ami nem bírja már annyira. Javítsatok ki ha tévedek :D. amúgy cs:go, ac 4, gta5 és hasonló játékokkal szoktam inkább játszani.
2020. dec. 21. 14:39
3/4 anonim válasza:
Az a baj hogy egy 23 ezres kártya ma már nem elég fullhd gaminghez.az 550 is inkább multimédiás célokra van.a gta-nak kell a 4 gb vram.2x4 gb ramod van legalább?szóval kis mértékű javulás lenne egy 8 magos procival,de korántsem annyi mint amennyiben reménykedsz.
4/4 A kérdező kommentje:
Crosair 2x 4gb 2133mhz ramom van.
2020. dec. 21. 19:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!