Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mit gondoltok erről a gépről?

Mit gondoltok erről a gépről?

Figyelt kérdés

Most tervezek gépet venni viszont videókártyát nem. Nagyon túl vannak árazva remélem jövőre lemegy az áruk.

Ezt terveztem.

Cpu:i5 10400f

Vga:evga gtx 980 4gb

Ram:gskill 16gb aegis ddr4 3200mhz cl16

Lap:asrock-b460m-pro4

Táp:coolermaster elite v3-600w

Ház:silentiumpc signum sg1 tg fekete ablakos

Főként(1080p):lol, rust, cyberpunk talán, gta v ilyen játékokra lenne használva. Tudom a kártya lesz a szűk keresztmetszet a gépbe de csak addig marad még nem egy kocsi árába kerülnek az új gen kártyák. Szerintetek az alkatrészek így rendben lesznek? Vagy valaki tapasztalt valami rosszat az alábbi alkatrészek valamelyikéből?

Köszi.

2020. dec. 20. 16:28
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Cyberpunkhoz kevés lesz a 4GB VRAM. Alacsony, vagy közép-alacsony beállításokkal fogsz tudni játszani csak. Személyes tapasztalat, nekem is az a limit a játékban. Minden más egyébként korrekt, a többi játékkal nem lesz gondod. Egyelőre. De mivel itt a nextgen, a gépigények is nőni fognak.
2020. dec. 20. 16:39
 2/3 anonim ***** válasza:
2020. dec. 20. 18:05
 3/3 anonim ***** válasza:

jó összeállítás.

tápokat nem ismerem, de ez gyanúsan olcsó, szóval 3060Ti fölé nem mennék vele. Jobb lenne egy ajánlottabbat választani tápból szerintem. kérdezz be ide:

[link]

2020. dec. 21. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!