Miért fagy le a PC indításnál?(többi lent)
Na most. A gépem rendesen működött tegnap este, aztán szétszedtem, hogy kitakarítsam. Ma reggel összeraktam, elindítottam, bebootolt, működött. Újraindítás után már nem indult, megállt a windows boot logo közbe. Többször próbáltam újraindítani, volt hogy be se jutottam a biosba, volt hogy a biosban lefagyott, volt hogy eljutott a win10 logoig, majd ott állt meg. Próbáltam vinyó nélkül is, próbáltam megcserélni a RAM-okat, próbáltam csak az egyik rammal, majd csak a másikkal, de ugyanaz. Leggyakrabban az alaplap képénél áll meg a folyamat(ahol kiírja hogy enter del to bios meg ilyenek). Alaplapra gyanakszom, de ha valakinek van konkrét ötlete, vagy hasonlót tapasztalt, kérem írjon. Előre is köszönöm!
Utóirat(kimaradt): az alaplapon kicseréltem az elemet, hátha az a baj, és reseteltem a biost is, de így se jó. A kondik közül egy sincs felpúposodva, vagy kifolyva.
Valamit nem, vagy nem jól dugtál a helyére. Pl. a rendszermeghajtó nem a legalacsonyabb számozású Sata csatlakozóba került, a +12V-os ágak terhelése másként lett kiosztva és túlterhelődik, stb.
Mondanám, hogy vissza a startvonalra, de a BIOS resettel az már nem ott van ahol volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!