Processzor hűtőt el lehet külön adni?
Figyelt kérdés
Van egy Ryzen 3700x-em és abból el akarom adni a gyári hűtőjét mert vettem egy jobbat.
Ha esetleg a proci bedöglik akkor nem kell gondolom visszaküldenem a teljes box tartalmat?
2020. dec. 19. 20:27
1/4 anonim 

válasza:

A gari a gyári hűtővel érvényes.
2/4 anonim 

válasza:

Ahogy előttem írták, igen:
"If requested by AMD, you will also be required to send in the heatsink/fan that was packaged with your processor."
De ez nem jelenti, hogy használnod is kell, töröld le róla a gyári pasztát hogy használtnak tűnjön, ha egyszer beküldenéd.
3/4 anonim 

válasza:

Egyébként meg ha nincs más, tartalék hűtőd, akkor szerintem felesleges, párezer forintokért dobálják a gyári AMD hűtőket.
Ha jól emlékszem akkor a Wraith Prism jár hozzá, olyan 7-8k körül talán eltudod passzolni.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
Akkor marad.
2020. dec. 19. 21:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!