A vadiúj, házilag összeszerelt gépem nem indul. Mi lehet az oka?
Sziasztok!
Összeszereltem a gépet, de mikor elinditottam volna nem indult. A tápegységben (Cooler Master Elite V3 600W) a ventillátor nem pörög mikor áramot kap. Ez lehet attól, hogy csak akkor indul mikor az egesz szamitogep bekapcsol? Ha nem a tápegységgel van a gond, akkor miért nem indulhat?
Szedd szét és rakd össze újra.
Az arrogáns stílust hangyagold itt kedved kérdező! Segítni szeretnénk!
a konnekrotban van áram ahova bedigtad? Egyáltalán bedugtad????
Nem viccelek én a nyomtatómal szórakoztam fél délután és be sem dugtam a hülye fejemmel....:DDDDDDD
Igen sajnos ilyenkor a legnagyobb hibák egy apró figyelmetlenségből adódnak sokszor. A tápot nagyon egyszerű leellenőrizni. Minden csatlakozót kihúzol az alaplapból, és a 24pin atx csatiján a zöldet egy mellette lévő feketével összeérinted. Ha elindul a tápban a venti akkor pipa, az jó.
Utána amire én gyanakodnék, hogy rossz a háznak a bekapcs gombja. ha rövidre zárod az alaplapon a power switch két pólusát, és indul a gép, akkor csak ez a hiba.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!