Amióta ki cseréltem a processzort szaggat a játék! Mi lehet a probléma?
Volt egy adott konfigom:-alaplap: fujitsu d2990-a1
-i3 2120
- 5GB Ram
-Gtx 750ti
Azóta ki cseréltem a processzort egy i5 2400 és működik vagy is be jön a windows meg lehet használni, de azóta a Gta 5 annyira szaggat hogy nem lehet semmit csinálni meg a Pubg lite is... pedig eddig a i3 2120-rol tökéletesen ment de ott egy picit laggolt Gta-ba ezért cseréltem egy erősebre de azóta ezt csinalja.... és már a youtube is akadozik... mi lehet a probléma?
GTA 5 azzal az i3-mal elmegy, 5G memoriaval nem megy el.
Mindamellett: csinaltal BIOS resetet a processzorcsere utan? A leheto legfrissebb BIOS van fent? A fent levo BIOS hivatalosan tamogatja a procidat?
Az alaplapod biztosan támogatja a processzort.
Esetleg csinálj a BIOS-ban egy resetet, illetve ellenőrizd a beállításokat.
Jó a procihoz az alap hűtő.
Futtass le pár cinebench 20-at. Közben nézd a hőfokokat! Ha rendben vannak az értékek, hasonló a neten fellelhetőkhöz, akkor minden okés a procival, és a gond máshol lesz.
Amúgy az 5 Gb Memória hogyan jön ki? 1+1+1+2? Add el a francba, és vegyél egy normál 2x4gb kit-et!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!