Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » 0% szabad hely, hogy lehet...

0% szabad hely, hogy lehet mikor mindig kiírtam dvd-re amit letöltöttem, utána pedig még a kukából is töröltem?

Figyelt kérdés

-töröltem egy csomó dolgot és még ígyis azt állítja a gépem hogy kevés a hely egyre kevesebb lett fokozatossan pedig nem tettem fel rá semmit?

- még egy kérdés tudok olyat törölni véletlenül ami a rendszer vagy egy program futásához feltétlen szügséges????

2010. aug. 12. 15:33
 1/3 anonim ***** válasza:

Véletlenül bármit ki lehet törölni.

Amúgy szerintem víruos a géped, megoldás: vírusírtás (nem írtad, mid van, de csökkentett módban indítot a gépet, teljes keresést rálövöd. Ha az nem pucolja le, akkor Malwarebytes Anti Malwaret felrakod, ugyanezt megcsinálod.

Ha ez sem, akkor újratelepíted a windowst, meghajtót formázod a telepítővel.

2010. aug. 12. 15:42
 2/3 anonim ***** válasza:

a Windows Intézőjéből, nem tudsz véletlenül (akarattal is nehéz) a Rendszer működéséhez fontos mappákat fájlokat.

(A Regisztrációs Adatbázisban (regedit) végzett kotorászás, tisztogatás, törlés már megbéníthatja a Rendszer működését. a Windows mappát hagyd békén, és a Program Files mappából sem törléssel, hanem a Programok eltávolítása segédprokrammal, távolítsd el a nem létfontoságú programokat.

De esetedben 1000%, hogy vírus garázdálkodik, szaporodik egyre nagyobb sebességgel és egyre nagyobb helyet foglalava el, a merevlemezeden!

Legfontosabb teendőd, Rendszer-visszaállítás kikapcsolása, a gép újraindítása, Csökkentett!! (F8) módban, NAPRAKÉSZ Frissített!!! víruskergetővel Teljes, Mély módban VÍRUSKERSÉS-IRTÁS!(karanténba helyezés)

(Malwarebites'Anti Malware, ingyenes, nagyon jó kis progi erre) majd a megtisztított gép újraindítása normál üzemmódban és a Rendszer-visszaállítás bekapcsolása!

2010. aug. 12. 17:41
 3/3 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat, énis gyanakodtam vírusra, kerestem is de nem talált semmit.

amiket ti írtatok nekem már túl bonyi műveletek, azthiszem kihívom aki csinálta nekünk a gépet, én már ennyire nem értek hozzá,

és letölteni se tudok új vírusírtót annyira nincs helyem :S

2010. aug. 12. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!