FTP létrehozás?
Figyelt kérdés
Van egy TP-Link routerem amihez csatlakoztattam egy lemezt. Az lene a kérdésem, hogy hogyan tudok hozzá csatlakozni. Total commanderbe, ha rákattintok, hogy új kapcsolat kér egy csomó mindent. Mind azt honnan tudom megszerezni? Előre is köszönöm.2020. dec. 15. 09:46
1/6 anonim 

válasza:

Ha a routeren fut az FTP szerver, akkor nézd meg az elérhetőségét (IP:PORT), és az érvényes hozzáférést (USER:PASS). Ezek mehetnek TC-be az új kapcsolathoz, esetleg a passzív módot belőheted, ha nem menne simán.
2/6 anonim 

válasza:

FTP az internetes. Neked nem kell kimenni netre, elég a belső hálózatban maradni. Routerben beállítod ugyanazt a workgroupot, mint amit a géped használ. Így látni fogja hálózati meghajtóként. Total commander már fogalmam sincs hogyan látja, win fájlböngészőt szoktam használni
3/6 anonim 

válasza:

Vagy ha akarod, hogy netről is elérd, akkor előbb ki kell cselezned, hogy a netszolgáltatód dinamikus ip-t használ (fix ip drága, ezért dyn dns-t kéne beállítani, hogy legyen egy fix címed, amire mindig tudsz csatlakozni, ami begyűjti az adatot arról ha változott az ip-d)
4/6 A kérdező kommentje:
HUUUU. Oké és ezt lehet úgy is hogy megértsem? Egyébként a router tp link ac1200 archer c5. igazából jó lenne ha neten is el tudnám érni. Valami konkrét érthető választ kaphatok? Köszönöm. Megy a zöld.
2020. dec. 15. 10:03
5/6 A kérdező kommentje:
Igazából már az is jó lenne ha csak a saját háózatomon belül el tudom érni. Ehhez egy kis segítség?
2020. dec. 15. 14:43
6/6 anonim 

válasza:

Az a baj, hogy nem világos, mennyit értesz ezekből az alapvető dolgokból: ip, port, user, pass, workgroup, ftp szerver, cmd, ipconfig, gateway. Ahhoz, hogy be tudd állítani, ezeket legalább kicsit ismerni kéne.
Itt van addig is egy videó, nézd meg, és ha utána van kérdésed, fentiek ismeretében megpróbálhatjuk belőni:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!