GTA 5-be ez mi?
Problémám van a játék teljesítményével. Steames játék, úgy hogy ez nem lehet gond.
A probléma az, hogy ha telefont akarom például előkapni 1-2 percig kell rá várnom, hogy elő jöjjön, akadozik, főleg ha új textúrákat kell betölteni. Sokszor eltűnnek, vagy nem töltenek be a textúrák.
Gépem:
AMD FX 8350 8mag
GT 1030 2GB
8GB DDR3 RAM
Windows 10 64bit.
Újratelepítés nem segített, a követelmény meg bőven megvan. Drivereim frissek, most egy 2018-as driverrel próbálkozók, ezzel se jó.
Más játékban nem fordul elő, vicc az, hogy SSD-n van a játék, minek semmi problémája nincs.

Beállításokban Vram igényes dolgokból vegyél vissza!
(Ehhez van számláló ebben a játékban, nem?) 1,5-6 gigáig

Ezt még nem próbáltam, mihelyt alkalmam lesz rá kipróbálom.
Háttérben szokott futni a Discord, meg néha a Chrome, de ezek nem nagyon befolyásolják a jelenséget. Vírus nincs a számítógépemen.
Tudom nem egy mai vas, de ezt a játékot köpnie kéne szerintem hiszen mikor 2 éve leszedtem torrentről megvolt a 60Fps, ilyen problémák nélkül.
Nem sikerült. :(
Itt melyik hardver lehet a felelős? Videokártya, Proci, RAM?

Afterburnerrel nézd a kihasználtságokat, hőmérsékleteket!
Talán megtudunk belőle valami okosságot. Elvileg mindennek mennie kéne f🤭szán
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!