Haxo kérdése:
Hogyan tudom a monitorom átállítani?
Figyelt kérdés
Kb. fél éve rendeltem egy LG UltraGear 24GL600F-B Gaming 144hz-es monitort. Akkor még ps4-en játszottam így gondoltam normális hogy 60hz-et ír a monitor beállításainál. De nem olyan rég lett egy pc-m ahol úgyszintén 60hz-et ír,a monitornak nem érhető el minden beállítása(szürkén jelzi és nem lehet rányomni) és sehogy se bírom átállítani 144hz-re. Fix 144hz-es mert most néztem róla videót és ott 144-et irt nem 60-at a monitorbeállításoknál2020. dec. 13. 10:00
1/8 anonymousreview60 válasza:
A videokártya vagy a vezérlőprogramja nem képes a kiszürkített frekvenciákra. Ha a kártya megfelelő, akkor frissítsd a vezérlőprogramot (driver)!
2/8 A kérdező kommentje:
És ezt hogy tudom megtenni?
2020. dec. 13. 10:26
3/8 anonim válasza:
Milyen VGA-d van? Ha régi, ott is lehet a gond. Ja, és mivel van felkotve HDMI vagy DP?
4/8 A kérdező kommentje:
HDMI-vel van és szerintem nekem nincs ilyen VGA-m
2020. dec. 13. 10:52
5/8 A kérdező kommentje:
Jaa VGA oh. Egy GeForce gtx 1660 super
2020. dec. 13. 10:54
6/8 anonim válasza:
Akkor a kábel verziója lesz a gond
DisplayPortot kéne használni.
1080p monitor?
Akkor DP 1.2 vagy jobb kábel kell. Monitorhoz mit adtak amúgy? Nézd meg a dobozát! Ahhozbolyan kábel van, aminek tudnia kell a 144hz-et!
Ha mégse mégse megy, akkor lehet a 1660ban van régi hdmi.bár nem hiszem
7/8 anonim válasza:
Járt hozzá egy 1,5m 2.0 HDMI kábel ami 144hz-et biztosítja, a beállításoknál kel keresned a megoldást, esetleg új driver telepítése.
8/8 anonim válasza:
A kábel általaban mindegy, ez nem nagy adatátvitel. 4K 120 és felette számít főleg. A HDMI es a DP is egyaránt támogatja a 144Hzt, megnéztem. Enyém pl csak DPn tamogat 240Hzet. Az nvidia control panelben allitod a frissítesi frekvenciát? Ott próbáld meg. Netán ugyanezt egy DP kabellel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!