Hány gombos billentyűzetet vegyek?
Ezt a kettőt néztem ki:
A két billentyűzet lényegében ugyan az, csak a gombok számában van eltérés. A másodikon látszik, hogy ott jobb oldalon vannak pluszban gombok. Azok mire jók? Leginkább azokra a számokra meg ilyenekre vagyok kíváncsi, mert laptopon például még soha hozzá sem nyúltam ezekhez.

Nem kell ahhoz + driver. Legalábbis Win7 óta biztos nem (de már lehet korábban sem kellett). A laptopokon is ott vannak azok a gombok, illetve sok egyszerű, olcsó PC-s billentyűzeten is, az F sorban felül. Ilyen esetben van Fn gomb is és annak a lenyomása után lehet azokat elérni.
Multimédiás gombok. Azt csinálják amit a piktogram elárul. Zenelejátszó indítása, levelezőprogram indítása, számológép, az utolsó meg valószínűleg a böngészőt indítja el. Az F7-től kezdve van még pár funkció, azokat meg az Fn gomb együttes lenyomásával érheted el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!