Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hány gombos billentyűzetet...

Hány gombos billentyűzetet vegyek?

Figyelt kérdés

Ezt a kettőt néztem ki:

[link]

[link]

A két billentyűzet lényegében ugyan az, csak a gombok számában van eltérés. A másodikon látszik, hogy ott jobb oldalon vannak pluszban gombok. Azok mire jók? Leginkább azokra a számokra meg ilyenekre vagyok kíváncsi, mert laptopon például még soha hozzá sem nyúltam ezekhez.

2020. dec. 13. 00:00
 1/2 anonim ***** válasza:
62%
Azok a megfelelő driver megléte esetén a hozzájuk rendelt programot indítják, így egy gombnyomással elő lehet hívni a számológépet, levelezőklienst, meg egyéb programokat.
2020. dec. 13. 00:03
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell ahhoz + driver. Legalábbis Win7 óta biztos nem (de már lehet korábban sem kellett). A laptopokon is ott vannak azok a gombok, illetve sok egyszerű, olcsó PC-s billentyűzeten is, az F sorban felül. Ilyen esetben van Fn gomb is és annak a lenyomása után lehet azokat elérni.

Multimédiás gombok. Azt csinálják amit a piktogram elárul. Zenelejátszó indítása, levelezőprogram indítása, számológép, az utolsó meg valószínűleg a böngészőt indítja el. Az F7-től kezdve van még pár funkció, azokat meg az Fn gomb együttes lenyomásával érheted el.

2020. dec. 13. 00:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!