Prndrive mint virtuális memória?
Figyelt kérdés
Sziasztok van egy laptopom 4gb rammaé. Sajnos ha sok minden van megnyitva illetve mivel online oktatás van és rengeteg program platform szükséges néha kevésnek bizonyul. A feladatkezelő is ezt mutatja. Nos hallottam hogy lehet bővíteni a virtuális memóriát. Ezt tudom is hol kell hogy kell de nem jelenik meg a behelyezett pendrive csak a gépben lévő ssd. Viszont ugye az ssd-ket így lehet megölni ha sokat ír olvas. Miért van ez? Hogyan tudok pendrive-ra virtuális memóriát létrehozni? Illetve ha kihúzom a pendriveot (ami pici és nem sűrűn lesz húzgálva. Meg minden egyes nap arra mentegetek wordoket pdf-eket hogy ne terheljem az ssd-t) akkor nem omlik össze a rendszer? illetve ha visszadugom viszaáll a beállításra vagy újra be kell állítani?2020. dec. 12. 21:21
11/17 anonim válasza:
Ennyit jelent a kevés memória, és hogy az SSD-t használja virrtuális memóriaként.
Ez is ilyen fos egy slotos gép, ráadásul teljesen szét kell bontani, hogy hozzáférj.
Videót:
Asus x540L assembly
Kulcsavakra találsz
Vagy “memory upgrade"
8gigásat megveszed, a 4 gigásat eladod. Ez a maximum neki.
12/17 anonim válasza:
Ne foglalkozz a kondicióval, 1 év után a 93 %os kondició nem vészes, aggodalomra semmi okod.
13/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Megfontolom a ram vásárlását. Addig is hogyan tudnám letiltani, hogy az ssd-t használja gyorsítótárként? A ReadyBostot próbáltam beállítani de nem engedélyezi a gép.
2020. dec. 13. 13:59
14/17 A kérdező kommentje:
Win 10-ről van szó!
2020. dec. 13. 14:01
16/17 anonim válasza:
Egyetértek. Nincs értelme most 1-2 hét-hónapon vacakolni. Cseréld a memóriát minél hamarabb! Ennyi...
17/17 anonim válasza:
#13 Nem kell ilyesmivel foglalkozni, használd nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!