Megéri újrapasztázni a laptopot?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem hogy meg éri-e újrapasztázni egy 5 éves laptopot? Tegnapi nap folyamán teljesen szétszedtem és kitakarítottam belőle a port amivel rengetek teljesítményt nyertem. Megérheti a hűtőpasztát is kicserélni ? Vagy olyan kis mértékű teljesítményt nyernék hogy teljesen felesleges?2020. dec. 12. 00:45
1/6 anonim 

válasza:

Attól függ, hogy most mennyire melegszik
2/6 Közveszélyes Kontár 

válasza:

ha mar most sokat javult es "ujszeru" vagyis alig rosszabb a hutesteljesitmenye vagy ugyannolyan akkor raer
sok laptopba nagyon extra pasztat tesz gyarto ami 5ev utan is elfogathato lehet rendszedes megterhelo hasznalat utan is
ellenorizni tudod majd (leveszed bordat rapillantasz), de raer ha ujra romlik hutesteljesitmenye
3/6 A kérdező kommentje:
Terhelésnél 80-85 fokig megy fel. Ez normálisnak számít ? (Játékra való laptop)
2020. dec. 12. 09:50
4/6 anonim 

válasza:

Ha már szétszedted szerintem pasztázni is kellett volna.
Ha totál terhelve van, akkor lehet ennyi. Az az érdekesebb, alapon hány fokos? Ha olyan 40-45 akár ráérhet a pasztázás.
5/6 anonim 

válasza:

Annál normálisnak mondható, akár. igen.
Persze újrapasztázni mindig érdemes. főleg 5 év után.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2020. dec. 12. 12:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!