PCX-nél úgy is összerakják a gépet, ha nem kérek bele processzort?
Figyelt kérdés
Az a processzor amit kinéztem, az vagy napokig nem elérhető, vagy fel van menve 10 ezerrel az ára, szóval arra gondoltam, hogy processzor nélkül rendelném a gépet, azt meg megvenném máshonnan. Így is összerakják? És mennyire nehéz összerakott gépbe beletenni a processzort? (full kezdő vagyok, első asztali gépem lenne)2020. dec. 12. 00:39
2/9 A kérdező kommentje:
Ryzen 5 2600X
Pár hete még amikor kinéztem, akkor 51 ezerbe került, azóta egy csomószor felmegy 57-60 ezer körülire az ára, meg párszor volt olyan is, hogy egyszerűen eltűnt pár napra a weboldalról és nem volt elérhető. Szóval ezt meguntam, inkább megvenném máshonnan olcsóbban.
2020. dec. 12. 01:54
3/9 anonim 

válasza:

Pont a processzor behelyezése az egyetlen amit komolyabban, egy mozdulattal el lehet rontani
4/9 anonim 

válasza:

Rakj össze gépet akkor máshonnan pl.: alza,comker
5/9 Közveszélyes Kontár 

válasza:

#2 eleve nem tul jo vetel
inkabb hasznaltan ha szeretned, es persze ha kapni eppen...
hozzaertovel tetesd be, szervizzel ha nincs mas, nem lesz nagy osszeg
minthogs netan bajt csinalj aztan nehezebb koltsegesebb megoldani
6/9 anonim 

válasza:

7/9 anonim 

válasza:

Én is most 10400F-et javasolnék. AMD-nek elszállt az ára.
Amúgy persze, összeszerelik, de ugyanannyiért, miközben a proci a legkényesebb. Főleg AMD-nél, ahol a procin vannak a tűk, és nem az alaplapon.
8/9 anonim 

válasza:

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!