Intel core i5 processzoromhoz milyen videokártyát használjak?
Leszögezném hogy abszolút nem értek a számítástechnika ezen részéhez. Viszont a sztori röviden: gyenge a videokártyám, erősebbet szeretnék. I5-ös procim van, meg 16gb ram. Egy erősebb videokártyát belerakhatok úgy a gépembe hogy ne legyen baja?mint pl egy asus cerberus 1070 ti, vagy GeForce GTX 1070 x4 iChill 8gb
Baj alatt gondolok: túlmelegedés, kompatibilitási probléma, vagy pusztán a processzor-vidikártya közti erőkülönbség
ja 200 oke
200-300 at ujra szannal
de ez megint csak egy baki :P
:D
mert eladsz 200 ert egy regi gepet
de veszel egy ujat 200 ert?:D ami jobb is legyen? Vagy gyengebbet vennel?
erted, persze hasznaltat is irsz de azt utana, de ez még igyis mindeg ellentmondas:D
persze ha +100 at (300) raszansz az mar valtoztat minden ujon hasznaltan is
kettot kombinalva a legjobb, ujonan mindentt kiveve procit es vga t,
erre irta azt hogy mostani vga d meg is tarthatod
kesobb csereled le amikor nagy es erdemes valssztek lesz
leghamarabb januar-februarban velhetoen
Azért 1,5x gyorsulást nyerhetnél GTX 1070-el, aztán CPU LIMIT.
A géped 80k-nál többet nem ér.
22: nem sajnos.
RX 470-nel is CPU limit van legtöbb játékban.
Köszönöm a sok hasznos választ!
Azt hiszem hogy megvan a pc-m konfigja:
Ház: Zalman Z1 Neo
Alaplap: GIGABYTE B75M-D3H
SSD: SanDisk SD8SBAT128G1122 128GB
HDD: 1000GB WDC WD10EURX-63FH1Y0
Cpu: Intel Core i5-3470 3200 MHZ
Vga: Sapphire Radeon R9 380 Nitro 4GB GDDR5 SDRAM 256-bit
Ram: Kingston 2x8GB DDR3 666.7 MHz
Táp: Chieftec smart series gps-700A8 700W
Proci hűtő: Zalman cnps5x
Hangkártya: ATI/AMD Tonga/Amethyst - High Definition Audio Controller
Intel Panther Point PCH - High Definition Audio Controller [C1]
Írtam egy beárazási kérelmet prohardveren is.
Viszont szerintem eladom majd jövőre a teljes setupom, hozzádobok, és ilyen 300e ft körül veszek majd használtan. Nagyon jónak tűnő gamer gépek vannak abban az árkategóriában. Vagy mit gondoltok, mi lenne a legjobb ár-érték arányú megoldás gamer pc-t illetően 300E Ft értékben? Van amit érdemesebb újonnan venni, még ha drágább is? Ki hogy csinálná?
majd kiderul amikor venni keszulsz mindeg minden valtozik
1070 affele nagyon minimum lenne ha legujabb jatekokra gondolsz es jovore tekintve
300ezres hasznalt gepbe jobb vga illene talan mar
nem tudom milyenek mennek facebookon
prohardveren szinten velemenyt kerhetsz kiszemelt gepedhez, gepeidhez
mostani gepedben ugyahogy a vga nak van erteke
es a ram ertekallo
a tobbi nem nagy ertek sajnos, persze a proci normalisabb es sok sok evig jo lehet barmilyen egyszerubb gephez (netes, multimedias)
ssd t nincs ertelme megtartanod (marmint rendszernek vagy programoknak, adat tarolonak meg szinten kicsi)
hdd t viszont szerintem nyugottan megtarthatnad barmire (persze rendszeren kivul)
nem kicsi es nem rossz tipus
geped 7-8eve atlagos kozepkategoriasnak elment vga t nem tekintve ami 4eves igy akkor mar inkabb alsokategorias volt a tobbi resze 380 meg kozepso-felso
ezert turheto meg ma is a gep de tenyleg 100 alatt megall
nem arazom be pontosan
ujonan vevest hogy erted? Ha 300 hoz hozza tudsz tenni az nem artana hiszen uj procik es vga k megjelentek, de idokell amig normalisan beall aruk es keszlet is rendes lesz boltokban, vasarlast erdemes kitolnod minnel meszebb, ha nem talalsz tulzottan jo veteleket eppen
Xy4
Covid, aktuális kriptovaluta árfolyam, forint, megjelenések, aktuális kereslet-kínálat, most karácsonyra megjelent új generációs konzolok miatt teljes kicsapongás a piac mostanában, és ez eltarthat... senki se tudja meddig.
Ami viszont elmondható, hogy 300 ezerből már jó új konfigurációt lehet kihozni. Ha sürgős lenne, akár már most is 🤔
Kinéztem ezt a gépet: [link]
Egész jónak tűnik, de kíváncsi lennék a véleményekre.
Használatát illetően streamelni szeretnék majd vele, természetesen kezdő szinten, de azért jó lenne ha a legtöbb online fps shootert vinné 240 fps körül custom beállításon.(majdnem minden low-ra véve)
Szerintetek a célnak megfelelhet, vagy ennél erősebbet kell hogy vegyek?
Megmondom az őszintét, hogy úgy vagyok vele, hogy inkább nem eszek 1 hétig (jk), és fizetek többet, hogy aztán jól szolgáljon "hosszú" ideig, minthogy vegyek egy olyan gépet amivel csak kínlódok.
Sajnos most reális ár ez, de ezzel nem fogsz hosszú távra menni.
Amúgy a kaja egy hétre 10 ezer forint. Azzal nem spórolsz semmit szinte 😃
Intelből csak 10.genereciós processzort szabad venni.
Ha nem sűrgős lehetőleg várj pár hónapot gép vásárlással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!