Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Airpods meddig bírja?

Airpods meddig bírja?

Figyelt kérdés
Kb mennyi ideig működik egy ilyen fülhallgató? Tudom, hogy ez sok mindentől függ. Olyanok válaszát várom akiknek már volt, és elromlott. / Már régóta jól működik.

2020. dec. 5. 13:40
A kérdező szavazást indított:
Kevesebb / nagyjábol 1 év
2 év
3 év
4 év
4 év és még jó
12 szavazat
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

hát jah... nekem régóta megvan, talán 4 éve, vagy 3? nem tom, de 3 biztosan.

semmi baja nincs.

Az airpods első generációja van még.

2020. dec. 5. 15:07
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Én egy éven át használtam a 2. Generációs airpodsom. Kb fél év után elhalkult az egyik oldala, de elvittem az Istyle-ba ahol pár napon belül kaptam egy új párat. Rá olyan 4 hónapra rá recsegni kezdett az egyik oldal, megint csere. Ezután nem sokkal eladtam (teljesen jól működött, viszont úgy gondoltam szeretnék próra váltani)

Szóval összefoglalom mit érdemes tudni az egészről:

Minden eredeti airpods-ra 1 év garanciát kapsz, (melyet függetlenül attól, hol vetted egy hivatalos szervízben intézel, pl Istyle)

és mivel ez egy 100%-ban javíthahatlan termék, minden esetben újat kapsz, ha meghibásodik. (Pl. ha recseg az egyik oldal, kapsz egy új párat.)

Magyarán ha normálisam használod, és nem rakod be a grillsütőbe, egy éven belül egy percet sem kell aggódnod, hogy tönkremegy és szarban vagy, de valószínű 1,5-2 évet simán kibír. Illetve ha nem garis, és tönkreteszed, hibásan is több 10ezer forintért eladhatod.

És még egy dolog: Ha veszel airpodsot, vigyázz a töltőtokra mert ki*aszottul karcolódik, ne járj úgy mint én!

2020. dec. 14. 14:17
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Elég strapabíró cucc, többször ejtettem már le a fülest és a töltőtokot is, de semmi bajuk. Ami előbb-utóbb el fog használódni, az a bennük lévő akksi, de az is bőven évekbe telik.
2020. dec. 16. 08:03
 4/4 anonim válasza:
Én 2022 júniusában vettem az airpods promat. Még mindig remekül működik. Sose volt vele bajom. Sajnos volt egy 1. genes aipodsom elötte de az eltűnt. Egyeltalán nem bántam meg hogy utána prot vettem. Az sokszor lecsatlakozott, és zajszűrés se volt rajta, é szerintem még az akksija is jobb.
2023. nov. 13. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!