Airpods meddig bírja?
hát jah... nekem régóta megvan, talán 4 éve, vagy 3? nem tom, de 3 biztosan.
semmi baja nincs.
Az airpods első generációja van még.
Én egy éven át használtam a 2. Generációs airpodsom. Kb fél év után elhalkult az egyik oldala, de elvittem az Istyle-ba ahol pár napon belül kaptam egy új párat. Rá olyan 4 hónapra rá recsegni kezdett az egyik oldal, megint csere. Ezután nem sokkal eladtam (teljesen jól működött, viszont úgy gondoltam szeretnék próra váltani)
Szóval összefoglalom mit érdemes tudni az egészről:
Minden eredeti airpods-ra 1 év garanciát kapsz, (melyet függetlenül attól, hol vetted egy hivatalos szervízben intézel, pl Istyle)
és mivel ez egy 100%-ban javíthahatlan termék, minden esetben újat kapsz, ha meghibásodik. (Pl. ha recseg az egyik oldal, kapsz egy új párat.)
Magyarán ha normálisam használod, és nem rakod be a grillsütőbe, egy éven belül egy percet sem kell aggódnod, hogy tönkremegy és szarban vagy, de valószínű 1,5-2 évet simán kibír. Illetve ha nem garis, és tönkreteszed, hibásan is több 10ezer forintért eladhatod.
És még egy dolog: Ha veszel airpodsot, vigyázz a töltőtokra mert ki*aszottul karcolódik, ne járj úgy mint én!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!