Miért akadnak és lassúak a játékok a gamer gépemen?
Ezekkel próbáltam eddig: GTA 5, GTA 4, Assasins Creed Odyssey. és szinte 5-10fps-el mennek. Az ealdó azt mondta hogy ezena gépema legújabb játékok is fullosba mennek most akkor hogy van ez?
CPU: AMD FX 8350 high speed
RAM: 6GB DDR3 gyors ram
WGA: Nvidia Geforce GTX 650 2GB DRAwn
alaplap: Valamilyen Gigabyte
táp: Chieftex Smarg 500W
195.- ezret fizettem ezért a gépért és nem értem mi baja lehet. Nem szeretném már rögtön szervízbe hordozni, az eladót viszont nem tudom elérni telefonon sajnos.
hát 195k-ért azt kell mondjam, hogy jól átvertek...
ez egy elég elavult és gyengusz gép, konkrétan nem tudok kiemelni 1 olyan alkatrészt ami okés lenne
ezért a gépért maximum 50k-t adtam volna jó indulattal
Nem olyan jó gép, kicsit át lettél verve :D
Amúgy legfrissebb driverek lehet hiányoznak. gtx 650 drivert szedd le az nvidia oldaláról.
vga kb 40 ezer
proci 20k
6 gb ram 6k
táp 10k
alaplap max 20k
szóval 80k a gép és mondjuk még 10k
Ez kamu igaz? Vagy nem igazán értesz hozzá?
A processzor jó.
A proci kb 60.000 Ft
De a VGA gyenge--> ~ 18.000 Ft
és csak 6 gb Ram van benne DDR3-s....4+2 gb az olyan 9000 Ft
táp legyen 15.000 Ft
alaplap mondjuk legyen egy 20.000 Ft
Ez a gép jó esetben 60-at ér. Nagyon régi konstrukcióü. Mikor vetted, amikor ezen még fullosban mentek a játékok (új játékok ezen sosem mentek fullosban), és milyen játékok voltak azok?
Amúgy kérd vissza a pénzedet! Ha nem veszi vissza, akkor fenyegetőzz rendőrséggel. Ha hajthatatlan, és nem adja vissza a pénzedet, akkor pedig feljelentés! Hatalmas átverés áldozata vagy!
Bár még reménykedem, hogy csak elírtad, és 19,5 ezer akar lenni az ár... 😕
A videokártya 12 ezret SE ér!! Nincs most ilyen fent hardveraprón, de GTX 650 Ti 2 GB van 12-13 ezrekért
Nagyon gyenge és elavult
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!