Miért nem kapcsol ki lefagyás után a gépem ha hosszan nyomva tartom a kikapcsoló gombot? A monitor elsötétült, és gondoltam lefagyott, próbálom kikapcsolni de semmi.
Figyelt kérdés
A tápkábel és az aksi gyengélkedik egy ideje, néha nem veszi a töltést. De a bekapcsolt állapotot jelző led végig világít most, hiába nyomom nagyon hosszan a kikapcsoló gombot. Lehet hogy koronás a gépem?? Tudom hogy nem, csak már nem tudom mi baja.2020. dec. 3. 07:42
1/2 jokyman15 válasza:
Most laptopról beszélsz vagy PC-ről? Nehéz eldönteni a szövegből.
Ha laptop, akkor vannak olyan laptopok amiknek nem elég 10mp ideig nyomni a gombot. Az enyémnél pl kellett 1:30 perc. Ez volt benne a kézikönyvében is. Nem tudom hogy mi ez a hülyeség a laptopoknál, de csináld azt hogy addig tartod nyomva a gombot amíg tényleg ki nem kapcsolt.
Ha PC akkor húzd ki a kábelt a falból és dugd vissza.
2/2 A kérdező kommentje:
Laptop. Köszi, képzeld nyomtam kézzel is, és kb 10 percig is nyomtam súllyal, azaz rátettem egy rugalmas szivacsdarabot és rásúlyoztam kis nehezéket. Régebben ezzel szoktam kikapcsolni mert gyakran lefagyott és rossz volt annyiszor tartani. Jól működött. De most nem kapcsol ki, azaz legalábbis világít. Most kihúztam a töltőt, megnézem mi van ha lemerül teljesen, de gondolom az sok idő. Az egeret ha bedugom nem világít pirosan az alja, ez nem tudom a lefagyás miatt van e, vagy mégiscsak ki van kapcsolva de úgymaradt a bekapcsolva jelző led. De ha ki lenne kapcsolva akkor meg nem lehet bekapcsolni.
2020. dec. 3. 14:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!