Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi a véleményetek az Xbox one...

Mi a véleményetek az Xbox one x CYBERPUNK 2077 Limited edition gépről, megéri a pénzt?

Figyelt kérdés
2020. dec. 2. 22:17
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Most jön a next gen konzol, esni fog ez az ár még.
2020. dec. 2. 22:19
 2/9 P.O.C. ***** válasza:

Mondjuk azt se értem miért emelkedett fel az ára ennyire.

A nyáron 99 ezerért vettem Forza Horizon 4 -el.

2020. dec. 3. 05:43
 3/9 anonim ***** válasza:

Infláció miatt lett drágább. Minden. 10%-ot zuhant a forint. 330->360 lett az euró. Sör is drágább lett. Az se tűnt fel? 😃

Amúgy kérdésre visszatérve... Ha nincs pénz series x-re, akkor series S a megoldás. Régi konzolnak nincs már értelme, csak olcsón-használtan.

2020. dec. 3. 07:30
 4/9 P.O.C. ***** válasza:

#3: Szerintem még ezzel sem lehet magyarázni, ezt a 70-90% -os drágulást.

Amúgy a kérdező helyében én is megvárnám az új generációt, főleg hogy ilyen pofátlan áron van most a régi.

2020. dec. 3. 07:39
 5/9 anonim ***** válasza:

Dehogy éri meg, 114 ezer series s, 19 ezer a cp, ezzel szemben egybecsomagolva, matricázott (lassabb)konzollal\kontrollerrel kérnek 185 ezret érte.

#2 one X a nyáron 99 ezerért biztos hogy nem volt, akár forzával akár nélküle. 130-140 ezer körül ment amióta kijött, egy-egy akcióban 110-120, most ~145. Árgrafikon szerint is. Nem változott érdemben az ára, arra meg hiába vártok hogy lejjebb essen, nem gyártanak már, ilyenkor sosem esik le az áruk, eladják ha tudják, ha nem akkor meg nem, aki olcsóbbat akar venni annak ott lesz a series s - érdemesebb is azt venni btw, valamivel gyorsabb is, és az ssd miatt ég és föld a betöltés.

2020. dec. 3. 08:19
 6/9 P.O.C. ***** válasza:

#5:

Hát akkor az az ár grafikon se tud mindent. Most nincs kedvem fényképezgetni az eredeti számlát, elégedj meg az email -el:

[link]

És egyáltalán nem ritkaság volt ez az ár. Sőt a gagyi szürke áfás helyeken még 89 ezerért is láttam.

A mostani ár, ehhez képest horror.

2020. dec. 3. 08:44
 7/9 anonim ***** válasza:
#6 huh. Bontott doboz volt, vagy valamilyen leértékelés? Egyik árgrafikon sem ír ilyen alacsony árat amióta egyáltalán kapható a xox.
2020. dec. 3. 08:54
 8/9 P.O.C. ***** válasza:

#7: Nem. Teljesen bontatlan original doboz. És természetesen a 2 év gari.

Eredetileg én se akartam PC mellé XBOX -ot venni. De mondtam ennyi pénzért még akkor is megéri, ha asztali Blu-Ray lejátszónak veszem meg.

2020. dec. 3. 09:09
 9/9 anonim ***** válasza:
Most elég speciális helyzet van. A régi gépek ára nem valószínű, hogy esni fog. Külföldön is drágák. Simán elkérnek 400EURt egy PS4Proért mikor a PS5Digital is annyi. Ebben az évben keveseknek ment jól, de a videojátékiparnak nagyon. Márkától függetlenül dőlnek meg a rekordok ahogy az otthon ülő, sokszor állami támogatásban részesülő emberek veszik számolatlanul a gépeket és játékokat. Minden gép drágább mint pár évvel ezelőtt. Egyik gyártónak sincs semmi oka, hogy csökkentse a jelenlegi gépei árát, főleg, hogy ha jobban megnézzük gyakorlatilag az új gépeken semmilyen hatalmas újdonság nincs. Egy két effekt meg a gyorsabb töltési idő kivételével mindent tudsz játszani a "régi" gépeken még várhatóan évekig. Vitték is az $500 dolcsis konzolokat mint a cukrot, jó ha jövő februárra lesznek újra elérhetőek a nagyközönség számára. Igazából innentől kezdve az a kérdés, hogy mennyit várnál és mekkora az árkülönbség a két gép között. Az én személyes magán véleményem az, hogy bár az XBO X valószínűleg még évekig fogja tudni tartani a tempót az új játékok esetén is, ha most is van mivel játszani vagyis nem érzed égetően sürgősnek (mondjuk ha egész nap otthon vagy lehet más a helyzet mint nálam aki dolgozik) akkor azt a pénzt inkább egy Series Xbe tenném bele jövőre. Én nem várom, hogy a régi konzolok ára számottevően csökken belátható időn belül.
2020. dec. 3. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!