Mekkora tápot illik venni ehhez a konfighoz?
Sziasztok.
Rtx 2060 , I5-8600k hoz mekkora és milyen márkájú tápot ajánlotok?
Z-s lapba van a processzor,de húzni nem akarom így ehhez mérten kérnék segítséget.
Előre köszi!
Ha valamilyen túlhajtott RTX 2060-as kártyáról van szó (például erről: [link] ), akkor a maximum elvi tápfelvétel 300 (a 12 V-os ágon) + 9,9 W (3,3 V-os ágon):
ehhez jön a 95 W TDP-jű processzor - ha nem hajtod túl akkor is képes lehet maximum 100-120 W tápfelvételre a 12 V-os ágon.
Mindösszesen ebben az esetben egy 500-550 W-os táp elkellhet - 20-30000Ft-os árért például:
* [link]
* [link]
* [link]
Köszi szépen a választ mindkettőtöknek.
Valószínűleg a Be Quiet lesz a nyerő.
4. Elfelejtettem,sima MSI Ventus a kártya. :D
Köszönöm a linkeket egyben a segítségeteket.
#4.300W?
Ugye ez csak viccnek szántad?
Értem én hogy elméleti számítás de akkor is, ez soha az életben nem fog fogyasztani többet mint 180W...
Vezesd le kérlek, jól hangzik ez a wiki-s meg specifikációs dolog, de gyakorlatban még sem így működik szerencsére:
Kérdező, ha még nem vetted meg itt a Tier List:
Parancsolj, a Formula Gold nem csak az árkategória hanem úgy mindegyik hazai kapható közül az egyik legjobb választás.
Nem rossz a Pure Power 11 sem, csak nem egy kategória.
Még csak a jövőhéten rendelem meg,úgyhogy nem késtél a válasszal! :)
Köszi szépen a segítségedet! Maradok a Pure powernél. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!