Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Vélemény ezekről az alkatrésze...

Vélemény ezekről az alkatrészekről?

Figyelt kérdés

[link]

A videókártya majd cserélve lesz, most csak kezdésnek lesz benne GT 710, majd a későbbiekben egy RX 570 8GB-ot, vagy egy GTX 1650-et vagy valami hasonló kategóriás kártyát fogok venni bele. Tudom, egy tizessel drágábban már van olyan ryzen processzor, amiben van VGA, de ahogy néztem annak a processzornak gyengébb a teljesítménye mint ennek a 2600x-nek, szóval maradnék ennél.

A tápegység nem tudom jó e, nagyon nem értek hozzá, azt se tudom elég lesz-e (a jövőben, mikor már új videókártya lesz).

Ti mit cserélnétek és mire, hogy hasonló árban maradjon a gép?

Illetve még az érdekelne, hogy ez a GT 710 videókártya mire lesz elég? Játszani még nem igen szeretnék vele, leginkább csak böngészni, videókat nézni meg ilyenek. Arra elég?

2020. dec. 2. 13:15
 1/3 anonim ***** válasza:

Videokártyát kihagynám ebben a helyzetben. Akkor inkább vegyél 10 ezerért egy használtat, ha úgyis ideiglenes. 2 GB VRAM-mal.

Illetve ilyen erős processzor nem szükséges. Netezéshez? Neem, nem. Nem kell. RX 570-et pedig kihajtja a ryzen 3100 vagy az intel 10100 is bőven.

Táp túl nagy, nem kell ekkora. Viszont olcsóbban nem úszod meg,mert az ajánlott márkák drágábbak. Pl egy 450w FSP,BE queit!, vagy seasonic

SSD-ből nincs most olcsóbb? WD green vagy crucial?

RAM oldalon van olyan, amit az amd jobban szeret, arról nem tudok nyilatkozni én se

2020. dec. 2. 13:31
 2/3 A kérdező kommentje:

Zenéléshez is kell a gép, csak ezt kihagytam (mondjuk elég lényeges lett volna na mindegy xd), szóval szükséges ez a processzor szerintem.

A későbbi videó kártya vásárlás meg majd azért lesz bele, mert játszani is akarok.

Akkor tápból nézek kisebb teljesítményűt, de márkásabbat.

SSD-ből ez volt a legolcsóbb.

2020. dec. 2. 14:36
 3/3 anonim ***** válasza:

Akkor intel 10400F és

Asrock B460M pro4 alaplap

2020. dec. 2. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!