Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi lehet a probléma a Router-e...

Mi lehet a probléma a Router-el? Többi lent!

Figyelt kérdés
Van egy TP-Link Archer C2 AC900 router a lakásban, a lakás tégla, nem beton. A Wi-Fi közvetlen közelében erős a jel, de ha kilépek a szobából, akkor már gyakorlatilag le is kapcsolódik róla minden eszköz. Korábban is TP-Link router-em volt, ráadásul 1 antennás (ennek van 3) és azzal nem volt ilyen gond. Azt vettem észre, hogy maga a net kapcsolat is akadozik, lassabb, "gondolkozik". A legutóbb frissítettem a firmware-t, de ez nem hozott javulást. Esetleg ötlet, hogy mi lehet a gond? Esetleg lehet állítani az antenna jelerősségén valahol? Maga a számítógépen a net megfelelő sebességgel működik, nem akad, és a net sebessége is megfelelő.
2020. dec. 2. 07:54
 1/1 anonim ***** válasza:
Ha 5 GHz-es wifiről van szó, vedd vissza a sáv méretét 40 MHz-re 80 MHz-ről, nekem ez oldotta meg a problémát. Mármint a sebességet, akadozást. A falakon a magasabb frekvencia miatt nehezebben megy át az 5 GHz, ez fizika, nem tudja a router áthágni.
2020. dec. 2. 08:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!