Magyar László Patrik kérdése:
Milyen telefont vegyek 2020-ban?
Figyelt kérdés
Fogalmam sincs hogy milyen telefont érdemes most venni egy iPhone 7-et használok most, a telefonok amiket eddig néztem az iPhone 11,Oppo Reno 4, Oneplus 8 Pro de ha van jobb telefon akkor azt is meghallgatom főbb követelményeim nincsenek csak annyi hogy lehessen vele fizetni, kibírja reggeltől estig egy feltöltéssel és hogy ne legyen Samsung.
Az ár túlságosan nem érdekel de hogy ha drága akkor annyi hogy sokáig bírja ki.
2020. dec. 1. 09:38
1/7 xKakashix 

válasza:

igazából ezt neked kell eldönteni, ha bejött az iphone akkor én helyedben eladnám a 7-est és vennék mondjuk egy 11 pro max-ot, most hogy jönnek ki a 12-esek, talán még kicsivel jobb árban is találsz
3/7 anonim 

válasza:

amilyet akarsz
oppo ról tippem nincs mit tud
ilyen noname márkák nem foglalkoztatnak
4/7 A kérdező kommentje:
Nem hinném hogy noname lenne mert Angliában eléggé népszerű
2020. dec. 4. 13:10
5/7 anonim 

válasza:

kit érdekel anglia
én Magyarba élek
itt samsung, xiaomi, iphonet látok az embereknél
nagyon ritka ha valami mást
ne más országról beszélj mint valami idióta
6/7 A kérdező kommentje:
Azért mert te nem látsz más telefont attól még nem noname
2020. dec. 4. 18:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!