Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » MSI vs ASUS melyik jobb?

MSI vs ASUS melyik jobb?

Figyelt kérdés
2020. nov. 30. 18:53
 1/7 anonim ***** válasza:

Mint gyár vagy mint eszközök vagy pontos típus alapján?

MSI alaplap elég strapabíró, de asus kártyákat én jobban bírtam eddig. Viszont van mind kettőnél kicsit gyengébben teljesítő széria.

2020. nov. 30. 18:54
 2/7 anonim ***** válasza:
53%
Linux
2020. nov. 30. 18:58
 3/7 anonim ***** válasza:
33%
krokodil
2020. nov. 30. 19:15
 4/7 anonim ***** válasza:

Ugyan azért a pénzért nagyjából ugyan azt remélheted

Nem csak az MSI vs ASUS versenyben, hanem MINDENKINÉL.

Az ASUS néha picit nagyobb árcédulát pakol oda, a régi legenda szerint ők a legkirályabbak, de ez egy orbitális tévedés mára már. De megtehetik, szóval nah

Én speciel csalódtam az ASUS VGA-kban, de az MSI alaplapjaiban is sikerült már, de volt olyan MSI lapom régen, még a p3-as időkben, ami olyan tuning potenciált tudott, hogy elképesztő volt! De volt olyan 1155-ös asusom is (bár tegyük hozzá, hogy Z77-ben igencsak a legdrágább alaplap lehetett, ami nem a "gaming" "mittom én milyen fantázia nevü volt, amúgy Z77v-pro volt), ami szintén úgy OC-zott, hogy sokan nem hitték el, hogy azzal a hütővel annyit ment a 3770K-m.

Summa summarum

tök mind1.

2020. nov. 30. 19:41
 5/7 anonim ***** válasza:
Laptop?
2020. nov. 30. 23:01
 6/7 A kérdező kommentje:
Igen, laptop
2020. dec. 1. 09:52
 7/7 anonim ***** válasza:

Akkor nincs különbség. Minőségben. Inkább az árkategória számít.

Amelyiken több a garancia ugyanolyan felszereltség és ár mellett, az a jobb.

2020. dec. 1. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!