Ehez mien videokártya vegyek?? AMD Athlon II X2 260 processzor ATI Radeon HD 4250 ez csak alaplapi videokártya 8GB ddr3 ram Nem értek a gépekhez és lehet hogy nem jól fogalmaztam meg
Figyelt kérdés
2020. nov. 30. 14:43
11/25 anonim válasza:
Kérdező
Vegyél egy legalább egy phenom x4 et, és egy kb. Radeon HD7870et.
Hiába veszel bele erős videokártyát, a procid alig éri el azt a szintet, hogy a Windows 10el elbírjon
12/25 anonim válasza:
Hát használt dolgokból se lehet 40ért játékgépet összerakni.
13/25 anonim válasza:
12
Dehogynem lehet, csak nem kell 60fps @ 1080pt várni
Játszható lehet sok minden 720p-ben, 2500 i5, alaplap, meg egy 650ti, 660, 7850 vagy 70, csomó lehetőség van.
Fora 4, csgo, és egy rakás játék jól fug futni. Miért kell mindig hülyeséget írni?
14/25 anonim válasza:
Most ajánljunk neki 6 éves gépet ami bármikor behalhat, stb. Akkor már vagy mondjon le a játékról,szánjon rá többet, vagy hagyja az egészet
15/25 anonim válasza:
14
Így is van, ha nincs pénze újra, akkor 2 lehetősége van
Ne vegyen semmit, vagy nyomtasson pénzt
Na, te ilyen témában inkább ne kommentelj
17/25 anonim válasza:
használtan azért lowon lehet játszani, az én gépem ha ide írnám mi van benne 20k-t nem adnátok érte. Low cs:go 60 fp, low lol 60 fps fixre beállítva kisebb felbontásban.
18/25 anonim válasza:
Én is tudom milyen low budget gamernek lenni. I5-4200u 8gb ram, GT 740m. Ez laptop és csgo 1024x768 very low 60-100 fps csgo, 60fps medium lol
19/25 anonim válasza:
Azért ne, mert hülyeséget írkálsz. Szerinted egy fiatal srácnak, akinek az anyja például nem tud karácsonyra összeszedni 100 ezret, az inkább ne is játszon??
Szánalmas
20/25 anonim válasza:
Ember felőlem vegyen amit akar de még nem írta mivel játszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!