Milyen konfogokkal vegyek gamer gépet?

Áh, értem már!
Hát haver, azt valszeg semmivel sem fogod ott megépítgetni xD
A játék engineje nem arra lett kitalálva, hogy több százszor told túl a határait.

ooohh. Akkor egy javaslat:
Legközelebb kezdd ezzel! Nagyon speciális ez a felhasználás. Átlagos gépet nem lehet ajánlani ehhez.
Akkor RAM: 2x16GB. aztán ha kell még, akkor legyen hely. 4 slotos lap.
Egyáltalán nem ismerem a space engeneers-t. próbáltam utánajárni, de csak a sok panaszkodót láttam, akik szintén nem értik, miért ennyire optimalizálatlan a játék :D
Szóval rá kéne nézned:
Afterburnerrel nézz rá, hogy mi van most... hány magot, hány szálat tud használni a játék?
(Afterburner beállításához javaslom a google-t. a lényeg, hogy mutassa mind a 12 magod mind a 24 szálát!)
vagy egy HWinfo log se rossz, ha feltöltesz.

Lehet téves riasztás.
De ha ilyenen aggódsz, akkor malwarebytes, amit le kéne futtatni. Az kipucolja az ilyeneket. Nameg manapság azok a vírusok veszélyesek még,amik kriptovaluta bányászásra használják a GPU-dat. Ilyen esetben viszint nem a proci lenne a szűk keresztmetszet.
Na akkor írd majd meg,hogy milyen szágalékban használja a magjaidat a játék!

Oké... nyilván ott a lehetőség a ryzen 5950X-re, de még mindig nem tudom jó szívvel ajánlani addig, amíg nincs pont téve az ügy végére, hogy a te esetedben milyen erőforrásokat és hogyan használ a gép a játék futtatásához..
Ezeket derítsd ki! Afterburnerrel is lehet log-ot készíteni, ha a hwinfo nem tetszik. Töltsd fel, küldd el! Kielemzem, ha szeretnéd...

3500 virus xddddd
Jajj istenem
100x gyorsabb, hát persze
Hol élsz 😆
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!