Videókártya probléma?
Figyelt kérdés
Volt egy régi Videókártya amit lecseréltem, semmi más alkatrészt nem mozgattva, az új Videókártya csatlakoztatása után a csak BIOS jön be, semmi hiba kód, semmi error, olyan mintha nem lenne rajta rendszer, boot menüt mégnézve elsődleges az a meghajtó amin van a rendszer, ha arról bootolok nem történik semmi csak újra a biost hozzá be, tápegység plusz 150wal nagyobb direkt, garanciás minden viszont nem akarok egy hétig rá várni ötlet?2020. nov. 27. 20:30
2/7 anonim válasza:
Szia! Ne magát a meghajtót válaszd ki a boot menüben, hanem a Windows Boot Manager-t.
MIelőtt beraktad az új kártyát, letörölted a drivert?
3/7 A kérdező kommentje:
Igen, táp csati minden :)
2020. nov. 27. 20:42
4/7 A kérdező kommentje:
Nem nem töröltem le semmit, egy Asus cerberus gtx 1050 ti váltott egy Asus Rog RX570 8GB
2020. nov. 27. 20:45
5/7 anonim válasza:
Na pedig ilyenkor mikor másik gyártóra váltunk nagyon is ajánlott egy DDU az display driver uninstaller futtatása.
6/7 A kérdező kommentje:
Akkor is elkellene indulnia nem? Mármint a winnek
2020. nov. 27. 22:06
7/7 A kérdező kommentje:
Jelenleg be win jelet sem lattam
2020. nov. 27. 22:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!